Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Κάτω τα χέρια από τους ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ! Ενορχηστρωμένη επίθεση εις βάρος των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

farmakonisi

Έχουν πέσει όλοι επάνω στο Λιμενικό Σώμα, από την Δευτέρα, την ημέρα που σημειώθηκε το ναυάγιο στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου στο οποίο χάθηκαν 12 μετανάστες, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά.

Πρώτος ο Μουίζνιεκ, ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, ξεκίνησε ένα ύποπτο και παράλογο πολιτικό θέμα στην Ελλάδα.
Είναι δυνατόν οι Λιμενικοί που έχουν δώσει την ψυχή τους για να σώσουν χιλιάδες μετανάστες να συμπεριφερθούν κατά αυτόν τον τρόπο; ...

Και πως γίνεται σύμφωνα με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στις καταθέσεις τους οι μετανάστες να αναφέρανε ότι οι λιμενικοί είχαν άριστη συμπεριφορά και έπειτα να λένε μπροστά στις κάμερες τι οι λιμενικοί τους κλωτσάγανε με σκοπό να τους πνίξουν; 
Τι άλλαξε από την στιγμή της κατάθεσής τους μέχρι την άφιξή τους στον Πειραιά;
Στο «κόλπο» φαίνεται πως βρίσκονται αριστεριστές και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και δυστυχώς ούτε ο υπουργός Ναυτιλίας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αφήνοντας ουσιαστικά τους λιμενικούς εκτεθειμένους στον παράλογο πόλεμο που στήθηκε εναντίον τους!
Εμείς απλά θα πούμε: Κάτω τα χέρια από τους λιμενικούς για να μην σας τα κόψουμε!
samina
Μάλιστα σύμφωνα με το ΑΠΕ  – ΜΠΕ ο κυβερνήτης του λιμενικού σκάφους που βρέθηκε στο Φαρμακονήσι, σε ηλικία 29 χρονών επέβαινε μαζί με τη μητέρα του στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σάμινα» που προσέκρουσε πριν 14 χρόνια στο σύμπλεγμα των βραχονησίδων Πόρτες, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά της Πάρου και βυθίστηκε. Ο ίδιος κατάφερε να σωθεί.
Ωστόσο η μητέρα του ήταν στη μακροσκελή λίστα των θυμάτων του ναυαγίου. Από τότε, σύμφωνα με συνάδελφούς του, ορκίστηκε να υπερασπίζεται οποιαδήποτε ζωή βρεθεί σε κίνδυνο στη θάλασσα με την ίδια του ζωή.
Ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιστατικό, λόγω της διεξαγωγής της δικαστικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη από τον εισαγγελέα του ναυτοδικείου για την υπόθεση.
Ωστόσο, όπως ανέφεραν συνάδελφοί του, πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα έδινε τα πάντα για σώσει ανθρώπους που κινδύνευαν στη θάλασσα και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονταν ο διώκτης τους.
http://www.makeleio.gr/?p=52330

Δεν υπάρχουν σχόλια: