Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ολη η αλήθεια για τα μέλη ΧΑ μέσα από 40 ντοκουμέντα -Παντού είχαν όπλα σε εκδρομές, συγκεντρώσεις ακόμα και στα κρεβάτια τους [εικόνες] !

Ολη η αλήθεια για τα μέλη ΧΑ στη Νίκαια μέσα από 40 ντοκουμέντα -Παντού είχαν όπΟ υπολογιστής του πυρηνάρχη της ΧΑ στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη μίλησε αφού οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφεραν να ανακτήσουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες του ίδιου και των μελών της οργάνωσης.

Στις φωτογραφίας φαίνεται ο ίδιος να χαιρετά ναζιστικά, να κρατάει όπλα σε εκδρομές της ΧΑ, να φωτογραφίζεται με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, ενώ υπάρχουν και εικόνες που βάζουν μικρά παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά στο φακό...


Παράλληλα διακρίνεται ο Γιώργος Ρουπακιάς που έλεγε πως δεν έχει καμία σχέση με τη ΧΑ να είναι σε πολλές εκδηλώσεις και να φωτογραφίζεται με τα υπόλοιπα στελέχη της οργάνωσης.

Τέλος αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως άντρες και γυναίκες μέλη της ΧΑ είχαν παντού όπλα σε εκδρομές, συγκεντρώσεις ακόμα και στα κρεβάτια τους και φωτογραφίζονταν με αυτά.

+




Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: