Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τατσόπουλος για Πιτσιρίκο: "Είναι ένα κωλόπαιδο, τελεία και παύλα"


Τι δήλωσε o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον μπλόγκερ μετά τις τοποθετήσεις του τελευταίου για το φονικό τρομοκρατικό χτύπημα στη Βοστώνη. 
Συνέχεια στο θέμα της αντιπαράθεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη για την αποκάλυψη του ονόματος του μπλόγκερ "Πιτσιρίκου", έδωσε την Πέμπτη ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρος Τατσόπουλος...
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 για τον κ. Τσίπρα και το Μνημόνιο και το περιστατικό στη Μανωλάδα.
Ο βουλευτής υπερασπίστηκε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνάντησε τον μπλόγκερ στη Βουλή, χωρίς όπως είπε ο Τατσόπουλος, να γνωρίζει τις "χοντράδες" που έχει γράψει κατά καιρούς ο συγκεκριμένος. Ο Πέτρος Τατσόπουλος μάλιστα χαρακτήρισε τον Πιτσιρίκο "κωλόπαιδο".
"Θες να μου πεις ότι ο Τσίπρας συμφωνεί με όποιον του παίρνει συνέντευξη; Συμφωνεί με τις απόψεις του δημοσιογράφου που θα έρθει; Ή ξέρει τις χοντράδες που έχει πει; Δεν το ήξερε ο Τσίπρας αυτό το πράγμα (όσα έχει γράψει ο blogger κατά καιρούς). Ξέρει όλο το ιστορικό σου;" είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος και τόνισε:
"Ο Pitsirikos είναι ένα κωλόπαιδο, τελεία και παύλα. Ο Μουρούτης βγαίνει με ένα tweet και τον δίνει. Δίνει το ονοματεπώνυμό του. Του την "πέφτει", λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ και του λέει "ξέρεις από το φρουραρχείο πώς μπαίνει-βγαίνει, παίρνεις λίστα";
Την Τρίτη, ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε γράψει στη σελίδα του στο Facebook:
"Η τρομοκρατική επίθεση στη Βοστώνη είναι αποτροπιαστική. Όποιος κάνει αυτή την ώρα συμψηφισμούς είναι ηλίθιος. Χέστηκα για το ιδεολογικό του πρόσημο. Είναι ηλίθιος με ανήκεστο βλάβη".
 
Η απάντηση του Πιτσιρίκου για την ώρα, μέσω Twitter, είναι η εξής:
 
"Θέλω να ευχαριστήσω την Νέα Δημοκρατία και τα καθεστωτικά ΜΜΕ για τη δωρεάν διαφήμιση που μου κάνουν. Με βλέπω να κάνω διακοπές δυο χρόνια".
Σε συνέχεια των δηλώσεων του στον "BHMA FM", ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε:
Για την "αναστολή" του Μνημονίου
"Χθες, στην κοινοβουλευτική ομάδα, ο Τσίπρας μας είπε ότι τα δημοσιογραφικά "σαΐνια", που κάθονται με την απόχη πότε θα παίξει μια λέξη διαφορετική και αμέσως βγήκαν οι τίτλοι "Δυαρχία στο ΣΥΡΙΖΑ" κτλ., πιαστήκανε από μια λέξη. Αν πάρεις την ομιλία στον Economist θα δεις ότι έχει πει πέντε φορές τη λέξη ακύρωση, άλλες τόσες τη λέξη καταγγελία, μία φορά (χρησιμοποίησε την αναστολή), το οποίο το έκανε για λόγους καλλιέπειας του λόγου του.
Αν προσέξετε λέει "αναστολή του μνημονίου και ακύρωση της πολιτικής λιτότητας». Για να μην πει λοιπόν τη λέξη ακύρωση, είπε την πρώτη λέξη αναστολή. Στον ίδιο λόγο λέει ακύρωση-καταγγελία, ακύρωση-καταγγελία, μία λέξη του ξέφυγε του Τσίπρα, αμέσως να βγουν οι τίτλοι "Άλλαξε πολιτική". Δεν άλλαξε πολιτική. Έψαχνε να βρει μια συνώνυμη λέξη ο άνθρωπος".
Για το περιστατικό στη Μανωλάδα
"Εκεί φαίνεται η διπλοπροσωπία μας. Τους αντιμετωπίζουμε ως μετανάστες χωρίς χαρτιά, ήπια, όταν δουλεύουν για μας, και όταν έρχεται η ώρα γίνονται μετανάστες, λαθραίοι, υπάνθρωποι – τι έλεγε ο Κασιδιάρης; Γίνεται κατά κόρον. Προφανώς δεν τους πυροβολούν, αλλά ζουν υπό άθλιες συνθήκες, πολλές φορές δεν αμείβονται, εκβιάζονται.
Αυτό το φαινόμενο του trafficking, το να εκμεταλλεύεσαι μετανάστες χωρίς χαρτιά και όταν έρχεται η ώρα να τους δώσεις όσα είχες υποσχεθεί, να τους καταγγέλλεις στην Αστυνομία, να τους διώχνεις κακήν-κακώς ή να φτάνεις στο ακραίο σημείο να τους πυροβολείς, όπως έκανε αυτός ο ηλίθιος χθες, είναι ένα φαινόμενο σε πολλές χώρες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Συμβαίνει και στην Αγγλία. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, πιστεύετε ότι μπορεί να λυθεί με μια αστυνομική επιχείρηση;".
Πηγή: Βήμα FM
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: