Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ανδρέας Ψυχάρης: Εύχομαι στον Βενιζέλο να βγει δεύτερος γιατί...

Ανδρέας Ψυχάρης: Εύχομαι στον Βενιζέλο να βγει δεύτερος γιατί...
Δριμεία επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου εξαπολύει ο υποψήφιος της ΝΔ στην Α΄Αθηνών, Ανδρέας Ψυχάρης ενώ παράλληλα υπερασπίζεται τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.
«Ο κ. Βενιζέλος είναι ο αρχηγός του ίδιου κόμματος με τον κ. Παπανδρέου που συναίνεσε σε όλες τις καταστροφικές αποφάσεις για την χώρα», υποστηρίζει ο κ. Ψυχάρης με συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής».
«Ακούω τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές, ενώ δείχνει ότι δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος», είπε ο κ. Ψυχάρης ενώ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί...

«Εύχομαι στον κ. Βενιζέλο να τερματίσει τουλάχιστον δεύτερος...», πρόσθεσε ο ίδιος.
Αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ο Ανδρέας Ψυχάρης, τόνισε ότι «είχε την ατυχία να είναι πρωθυπουργός όταν ξέσπασε η μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση. Και είχε την μεγαλύτερη ατυχία να έχει απέναντί του μία επικίνδυνη αξιωματική αντιπολίτευση και έναν λαϊκιστή αρχηγό που εκβίαζε με κάθε τρόπο τις εκλογές».
Και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν προσπαθεί να την διαστρεβλώσει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τόσο η παλιά όσο και η καινούρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: