Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η μέθοδος της «σαμπρέλας»: Φουσκώνουν τον Καμμένο και ξεφουσκώνουν τον Κουβέλη - Το στημένο παιγνίδι!

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι εμφανές ότι δεν δίνουν σε κανένα από τα κόμματα εξουσίας το άνετο προβάδισμα ώστε να καταφέρει να αποσπάσει την πολυθρύλητη αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να προηγείται ακόμα και στις χειρότερες μετρήσεις για αυτήν αλλά το ποσοστό το οποίο φαίνεται- δημοσκοπικά τουλάχιστον- να αποσπά δεν είναι ικανό να την οδηγήσει στην εξουσία αυτοδύναμη.
Το ίδιο ισχύει και για το ΠΑΣΟΚ το οποίο φαίνεται να ανακάμπτει δημοσκοπικά με την μέθοδο της «σαμπρέλας»...
Φουσκώνουν, δηλαδή, τον Καμμένο και ξεφουσκώνουν τον Κουβέλη προκειμένου να ισορροπήσουν τα πράγματα.  
Αλλά και ο πλέον αφελής είναι εύκολο να αντιληφθεί ότι ήδη έχει κλείσει συμφωνία προκειμένου την επομένη των εκλογών τα δύο μεγάλα κόμματα να συνεννοηθούν ώστε να μην υπάρξει περίπτωση ακυβερνησίας.
Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν χωρίς κανένα δισταγμό πλέον οτι την συμφωνία αυτή την έχουν επιβάλλει οι δανειστές αλλά κυρίως οι Γερμανοί ώστε να μην υπάρξει κανένα ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών.
Προσφάτως μάλιστα ο κ. Σαμαράς μιλώντας σχετικά με το ζήτημα αυτό επεσήμανε ότι: «Δεν επιδιώκω την συγκυβέρνηση…» Είναι πασίδηλο ότι δεν την επιδιώκει αλλά ταυτόχρονα είναι φανερό ότι δεν τη απορρίπτει κιόλας.
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ είναι περισσότερο ξεκάθαρα τα πράγματα αφού τόσο ο κ. Λοβέρδος επανειλημμένως έχει υποστηρίξει ότι η «χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη» όσο και ο «σκληρός» κ. Παπουτσής σήμερα στην συνέντευξη την οποία παρεχώρησε στο newpost.gr σημειώνει αυτό ακριβώς το οποίο και ο κ. Λοβέρδος υποστηρίζει.

 


Τ.Χ
http://www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: