Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Aδυνατισμένος, κουρεμένος crew cut και πάνω απ’ όλα Ξεκούραστος!

Ο Ξεκούραστος!





Aδυνατισμένος,  κουρεμένος crew cut και πάνω απ’ όλα Ξεκούραστος!

Άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε ο Κώστας ο Καραμανλής πριν λίγες ώρες.

Ακόμη και το...
«ΕΘΝΟΣ» στάθηκε στο νέο του look του πρώην πρωθυπουργού.

Κι αν η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό απ’ όλους,  ελάχιστοι γνωρίζουν πως ο Καραμανλής  όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιεί την  μεγάλη «επιστροφή»  του στη διεθνή πολιτική σκηνή από το στρατηγείο του στη πλ. Μαβίλη.

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι  αλλά και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, δυο καλούς του φίλους από τα χρόνια της πρωθυπουργικής θητείας, είναι πολύ τακτικές. 

Ανοιχτή γραμμή  διατηρεί και με τον Νικολά Σαρκοζί, ενώ δεν είναι λίγοι οι αρχηγοί κομμάτων των χωρών της Ευρώπης που επικοινωνούν με τον πρώην πρωθυπουργό για να έχουν και την δική του οπτική για τις εξελίξεις στην Οικονομία και τις πρωτοβουλίες της σημερινής κυβέρνησης.

Φυσικά ανάμεσα στους ξένους  ηγέτες  πολλοί είναι  εκείνοι  που υποστηρίζουν πως η δική του πενταετία ήταν εκείνη που τορπίλισε την Οικονομία της χώρας- εμπιστευόμενος τους ατσίδες  Αλογοσκούφη-Παπαθανασίου.

Εκτός από τις διεθνείς επαφές ο πρώην πρωθυπουργός  ανανεώνει και την επικοινωνιακή του ατζέντα καθώς  διαγράφει απ’ αυτή πολλά ονόματα φλώρων και φλούφληδων δημοσιογράφων  και στρέφεται σε πιο «ριζοσπαστικές» επιλογές.

Είναι η πρώτη φορά μετά από μήνες που παρατηρείται έντονη κινητικότητα στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος δέχεται ασφυκτικές πιέσεις να λύσει τη σιωπή του, από ισχυρό εκδότη ο οποίος βλέπει με αγωνία το εβδομαδιαίο έντυπό του σε κυκλοφοριακή περιδίνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: