Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Επιτέλους δικαιωθήκαμε! Χρονολογίες διορισμού των δημοσίων υπαλλήλων ζητάει η ΝΔ

Επιτέλους δικαιωθήκαμε!

Η Νέα Δημοκρατία, επισήμως ζητά από τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών, τις χρονολογίες διορισμού των δημοσίων υπαλλήλων!

Εμείς από την 31η Ιουλίου και με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της απογραφής που πραγματοποίησε τοΥΠΕΣ,  προτείναμε στη Νέα Δημοκρατία να ζητήσει τις ημερομηνίες πρόσληψης των Δημοσίων Υπαλλήλων, κλικ εδώ, και επανήλθαμε με ανοικτή επιστολή μας στις 5 Αυγούστου, κλικ εδώ!
Περιμέναμε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να έχει πιο άμεσα αντανακλαστικά!
Στην είδηση τώρα: 
Το θέμα των διορισμών στον κρατικό μηχανισμό επιχειρεί να ξεκαθαρίσει, μέσω αίτησης κατάθεσης εγγράφων προς τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, ο νέος γραμματέας προγράμματος της ΝΔ και βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Ο κ. Στυλιανίδης, ζητά από τους κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου να του παραδώσουν κατάλογο με τις προσλήψεις, ανά έτος, των δημοσίων υπαλλήλων, μονίμων και αορίστου χρόνου.
Ο κ. Στυλιανίδης στην σχετική επιστολή του υπενθυμίζει ότι «το 82% εξ αυτών είναι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και το 7% με συμβάσεις αορίστου χρόνου
Θεωρείται ότι με αυτή την ερώτηση, η Ρηγίλλης, επιχειρεί να αποδείξει πως οι περισσότερες προσλήψεις δεν έγιναν επί ΝΔ, κατά την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, αλλά επί των ημερών προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: