Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ο Αβραμόπουλος ονειρεύεται πάλι διχασμό στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Αβραμόπουλος ονειρεύεται πάλι διχασμό στη Νέα Δημοκρατία

Βγήκε πριν από λίγο στον flash ο πρώην πρόεδρος του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών (Κ.Ε.Π.), Δημήτρης Αβραμόπουλος, και δήλωσε ότι «κάποιοι σπείρουν το διχασμό και τη διαίρεση της Ν.Δ». 

Ναι, το λέει ο Αβραμόπουλος, ο άνθρωπος που το 2000 αποφάσισε να μη συνταχθεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Καραμανλή, εξέλιξη που είχε ως αποτέλεσμα την οριακή νίκη ΠΑΣΟΚ.
Μιλάει για διχασμό ο Αβραμόπουλος, ο πολιτικός που ίδρυσε δικό του κόμμα. Μιλάει για διχασμό ο άνθρωπος που διέβλεψε το κλείσιμο του βιοιστορικού κύκλου των μεγάλων κομμάτων.

Το παλικάρι δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Οι διάφορες βαρύγδουπες δηλώσεις/διαγγέλματα δεν αφορούν πλέον κανέναν.
Άλλωστε το μόνο που κατάφερε ως αυτόνομη πολιτική προσωπικότητα είναι να συμπορευθεί με τον πρώην πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης, Αντώνη Σαμαρά.
Αυτό θα καταγραφεί στην ιστορία, τα υπόλοιπα δεν αφορούν κανέναν.  
Ο Αβραμόπουλος ονειρεύεται πάλι διχασμό στη Νέα Δημοκρατία.

1 σχόλιο:

aris53m είπε...

αμ δεν τα έλεγα ο καημένος? Μόνο ζημιά θα μπορούσε να κάνει στον Σαμαρά ο άνθρωπος που είναι ικανός να μιλάει τρεί ώρες για να αποδείξει την αξία της σιωπής. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο Μιχαλολιάκος υποστηρίζει Σαμαρά? Πόσο αντι-Μητσοτακικός μπορεί να είναι κανείς? Και τι φταίει η κόρη του? Τέλος πάντων θα τα βρείτε :)