Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Αυτή είναι η αίτηση επαναβεβαίωσης


Αλλά και της εγγραφής του νέου μέλους!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Μετά την απόφαση του Συνεδρίου της 7ης και 8ης Νοεμβρίου, η εκλογή Προέδρου του Κόμματός μας από τη λαϊκή βάση γίνεται πραγματικότητα.

Όλοι όσοι είμαστε μέλη του Κόμματος, προσερχόμενοι στις κάλπες, θα ανανεώσουμε την εγγραφή μας καταθέτοντας συμπληρωμένη την αίτηση επαναβεβαίωσης που σας επισυνάπτουμε και την οποία μπορείτε να αναπαραγάγετε.

Την αίτηση αυτή μπορεί, επίσης, να την προμηθευτεί κάποιος, είτε από τις οργανώσεις του Κόμματος, είτε στα εκλογικά κέντρα, είτε να την εκτυπώσει από την ιστοσελίδα της Ν.Δ. www.nd.gr Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι, την ημέρα των εκλογών, στις 29 Νοεμβρίου, μπορούν να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα, να εγγραφούν ως μέλη και να μετάσχουν στις εκλογές όλοι όσοι αποδέχονται τις αρχές του Κόμματός μας.

Τόσο για τα μέλη που ανανεώνουν την εγγραφή τους, όσο και για τους πολίτες που θα εγγραφούν για πρώτη φορά αρκεί η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Άδειας Οδήγησης, καθώς και η καταβολή δύο (2) Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: