Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Βιάστηκε ο Γιωργάκης γιατί φοβήθηκε την Βοήθεια της Ρωσίας!


Το σχόλιο που ακολουθεί έγινε στο Facebook σ' ένα άρθρο μας: Η Ρωσία μιλά για "Σχέδιο Αποσταθεροποίησης" της Ελλάδος!, που δημοσιεύθηκε το πρωϊ. 
Το κρίνουμε πάρα πολύ ενδιαφέρον και το δημοσιεύουμε!
"Ο λόγος που έγινε η προσφυγή έτσι τόσο αμεσα και σημερα είναι γιατι χθες βγήκε η Ρωσια και είπε ότι ετοιμαζει δευτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα και αυτο ο ΓΑΠ ήθελε να το προλάβει. 
Για όσους δεν γνωρίζουν στις 19 μαρτιου η Ρωσια με την Κινα προσφεραν στην Ελλάδα 25 δις σαν βοήθεια όχι δανεισμό και απο εκει και πέρα όποιο ύψους δάνειο χρειαστεί με 4,5% δια βίου. 
Αυτό δεν έιδε ποτέ το φως και το έθαψαν γιατί ο ΓΑΠ δεν θέλει σε...καμία περίπτωση, θέλει η χώρα να μπέι κάτω απο την σκλαβιά Αμερικής, Τουρκίας, Σκοπιών (Για ΝΑΤΟ και Ε.Ε που είχαμε ΄βέτο) και Αλβανίας. 
Απο εκεί και πέρα την πρώτη φορά κατάφεραν και το έθαψαν, τότε άλλωστε ακομα ήταν πιό χαλαρά τα πράγματα και λέγαμε δεν θα χρειαστεί να πάμε στον μηχανισμό. 
Τώρα όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα και δευτερη φορά δεν θα μπορούσαν να το θάψουν, λόγο και της προγραμματισμένης επισκεψης Παπακωνστανντίνου στην Αμερική υπήρχε φόβος αυτή η νέα πρώταση να έρθει μέσα στο σαββατοκύριακο για να προλάβουν τις εξελίξεις όποτε ο ΓΑΠ πήρε την απόφαση να κλειδώσει σήμερα το ΔΝΤ και να μην περιμένει τον Παπακωνστανντίνου να επιστρέψει και γύρο στην Τριτη να κάνουν τις ανακοινώσεις για να προλάβουν την Ρωσία με την Κινα. 
Αυτός είναι ο λόγος που έγινε έτσι και τόσο άμεσα. 
Κατά τα άλλα οι Έλληνες ακόμα κοιμούντε και φταίει ο Καραμανλής και η ΝΔ. αυτόν τον φάγανε για τα 5 όχι και τον αλλο τον φερανε για τα 10 ναι
Απο εκει κει πέρα για εμάς όποιος απο σήμερα είναι υπερ του ΠΑΣΟΚ για εμάς είναι προδότης. 
Δεν είμαστε ΝΔ ούτε δεξιοί σίγουρα είμασταν, είμαστε και θα έιμαστε όμως αντι-ΠΑΣΟΚ. 
Ναι στιρίξαμε τον Καραμανλη και πιστέυουμε ακόμα σε αυτόν αλλα σαν άνθρωπο, όχι γιατί έκανε κάτι για την οικονομία, τίποτα δεν έκανε, δεν μπορουσε κιόλας να κάνει αλλά για ένα και μονάδικό λόγο για τα 5 όχι στην Αμερική. 
Αυτό πλήρωσε και τώρα ο κόσμος θα πληρώσει που πούλησε την πατριδα του για 50 λεπτα την ημέρα παρα πανω που δεν τα πήρε κιόλας."
Skeptomenos Politis
Σχόλιο: Αγαπητέ Σκεπτόμενε Πολίτη, συμφωνούμε απόλυτα στα 5 ΟΧΙ του Καραμανλή απέναντι στην Αμερικάνικη Πολιτική!
Τότε απέδειξε το πόσο Πατριωτικό Κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία και ότι ποτέ δεν ήταν φερέφωνο της Αμερικής. Ήξερε από τότε ότι αρχίζει ο πόλεμος...
Εγώ τον ευχαριστώ προσωπικά γιατί, από το 1974 μας κατηγορούσαν οι δήθεν "προοδευτικοί" ότι είμαστε "Αμερικανόδουλοι" . 
Ο Καραμανλής απέδειξε το αντίθετο και τον ευχαριστούμε γι' αυτό!
Στάθης Σαραφόπουλος
πρ. Βουλευτής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_16/02/2010_324003


Παράθεση:
Τόσο οι Έλληνες, όσο και οι Ρώσοι αξιωματούχοι διέψευσαν πως στη θεματολογία των επαφών των δύο ηγετών περιλαμβανόταν η όποια οικονομική βοήθεια, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβιέντεφ συνέστησε στον Έλληνα πρωθυπουργό να προσφύγει στο ΔΝΤ, ή στην Παγκόσμια Τράπεζα, για βοήθεια.


Papandreou, Putin discuss economy, trade and energy

http://www.neurope.eu/articles/99212.php


Παράθεση:
In a later meeting with visiting World Bank President Robert Zoellick on 16 February, Medvedev referred to his earlier meeting with Papandreou and said that he had advised the Greek prime minister to seek the aid of the International Monetary Fund (IMF) and World Bank in solving Greece’s deficit and borrowing crisis.