Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η Ρωσία μιλά για "Σχέδιο Αποσταθεροποίησης" της Ελλάδος!

Διεθνής αντίδραση για μετατροπή της Ελλάδας σε Προτεκτοράτο!

Η ρωσική ηγεσία ανησυχεί που γινόμαστε τώρα και επίσημα προτεκτοράτο της "παγκόσμιας διακυβέρνησης" των αγγλοαμερικάνων δηλαδή.
 Φόβους ότι η Ελλάδα μέσω Δ.Ν.Τ.  πηγαίνει σε αποκλειστικά αγγλοαμερικάνικη επιρροή  εκφράζει η Μόσχα αναφέρουν οι ανταποκριτές.
Η πορεία αυτή συνιστά «αποσταθεροποίηση» για τη χώρα μέλος της Ε.Ε. και του ευρώ, που πραξικοπηματικά οδηγεί  σε μεγάλη τροποποίηση του ισοζύγιου των συμμαχιών της .
Η πρωτοφανής εξέλιξη των οικονομικών πραγμάτων είναι για τους ρώσους «ανεξήγητη»
«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει συστημικό οικονομικό πρόβλημα, αλλά όχι σε αυτή την έκταση που να δικαιολογεί αυτές τις εξελίξεις» δήλωσαν αρμόδιοι ρωσικοί κύκλοι.
Είναι φανερό ότι η σκοπούμενη χρεωκοπία με την...
...ανάληψη των οικονομικών της χώρας, ας μη γελιόμαστε,  απ’ την παγκόσμια τράπεζα αποτελεί διπλωματικό ζήτημα πρώτης γραμμής καθώς σηματοδοτεί ουσιαστική αλλαγή των συμμαχιών της πατρίδας μας.
Η προδοτική σκευωρία της κυβέρνησης ανδρεικέλων των ΗΠΑ σε σύμπραξη με την ΑΛΗΤ των τραπεζών έχει τεράστιες διεθνείς προεκτάσεις.
Πέρα από τις ρωσικές ενστάσεις είναι φανερό πως οι γερμανοί θα προτιμούσαν να βρεθούμε εκτός ευρωζώνης και Ε.Ε. αν γίνεται. 
Το ότι δε μιλάνε ευθέως αποτελεί μέρος της συνολικής διπλωματικής στρατηγικής που ακολουθεί το Βερολίνο να αποφεύγει πάντα, ακομη την ευθεία κόντρα με τους “συμμάχους”.
Με τον αμερικάνο ΓΑΜΑΠ στο κουμάντο μαζί με το ΔΝΤ η χώρα μας έγινε ωρολογιακή βόμβα των ΗΠΑ  στους κόλπους της Ευρώπης. Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα πιάσει ο εκβιασμός και θα υπάρξει ομοφωνία στην ευροωομάδα ώστε να προχωρήσει ο διμερής δανεισμός από ευρωπαϊκες χώρες.

Προς παρέμβαση στήριξη της Μόσχας

Εξάλλου, με ιδιαίτερη προσοχή και ανησυχία παρακολουθεί από καιρό η Ρωσία τις εξελίξεις στην Ελλάδα και κυρίως τον τρόπο που εξελίσεται η οικονομική κατάσταση, όπως αναφέρει υψηλά ιστάμενη πηγή της ρωσικής διπλωματίας από την ρωσική πρωτεύουσα.
Είναι πιθανό τις επόμενες ώρες ή ημέρες να υπάρξει νέα κίνηση υποστήριξης της Μόσχας ανάλογη με αυτή της 19ης Μαρτίου ή ακόμα πιό συγκεκριμένη και ουσιαστική, γράφει εδώ το defencenet.gr.
Στις 19 Μαρτίου παραμονές της διάσκεψης της 25ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι “Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει, όχι μόνο παραδοσιακά, φιλική προς την Ρωσία χώρα, αλλά και βασικός διεθνής εταίρος της, μεταξύ άλλων και στον εμπορικό-οικονομικό τομέα”.
Είναι πιθανή η τηλεφωνική επικοινωνία του Β.Πούτιν ή Ν.Μεντβέντεφ με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου.
Στην Μόσχα μελετούν διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να βοηθηθεί η Αθήνα, όσο πιό άμεσα και ενεργητικά είναι δυνατόν.
Υπάρχει κεντρική εντολή να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα από την Ρωσία προς την Ελλάδα.
Η Μόσχα υπολογίζει να αφιχθούν στην Ελλάδα 40-60% περισσότεροι τουρίστες από πέρσι.
Γνώμη μας, πως αργά ξύπνησαν οι ρώσοι , όπως και οι ευρωπαίοι, ως προς την υποδούλωση της ελλαδίτσας στους αγγλοαμερικάνους.
Γνωρίζουν όπως όλοι μας, πως το ζήτημα αυτό αποτέλεσε  κι ακόμα είναι θέμα ταμπού στη δημόσια σφαίρα στην Ελλάδα.
Είναι μια διαδικασία που ξεκίνησε από τη δεκαετία του 90 ως αυξανόμενη πολιτισμική επίδραση που αναπόφευκτα, καθώς δεν υπάρχει αντίδραση, οδήγησε στο παρόν καθεστώς  κατοχής από το ΔΝΤ.
Μ.Α.
http://neotera.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: