Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΨΗΦΙΖΩ στο ΠΑΣΟΚ... ΔΑΓΚΩΤΟ τον...

Το σημερινό ΠΑΣΟΚ από ένα και μόνο πράγμα κινδυνεύει από την επόμενη Δευτέρα
Να γίνει αυτό που απεργάζεται ένας ολόκληρος μηχανισμός που δουλεύει από πίσω για να βάλει πλάτες στο σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα:
Και αυτό το σχέδιο είναι να γίνει το ΠΑΣΟΚ το όχημα μέσα στο οποίο θα ενσωματωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να τον εξαγνίσει από τις αμαρτίες του και οι δύο πρώην, Τσίπρας-Παπανδρέου, από κοινού να μπουν ξανά στο παιχνίδι από την πίσω πόρτα έχοντας ως μπροστινούς τους τα πιόνια που θα λειτουργούν ως βιτρίνα των αποφάσεων του νέου ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ.
Γι' αυτό το παρεάκι του Τσίπρα με μπροστάρη τον καταδικασμένο Νίκο Παππά πέταξαν άρον άρον τον Κασσελάκη από το παράθυρο, γιατί ο γιαλαντζί εφοπλιστής που ήρθε στην Ελλάδα επειδή ξέμεινε από δουλειά στο Μαϊάμι ήθελε να είναι πρώτη μούρη στο καβούρι και φυσικά ήταν εμπόδιο σε μια... τέτοια συγχώνευση, καθώς κανένας σοβαρός άνθρωπος -πέρα από κάτι τελειωμένους ψεκ στον ΣΥΡΙΖΑ- δεν θα δεχόταν στο νέο σχήμα να τελεί επικεφαλής ένας τέτοιος νάρκισσος, που ο ναρκισσισμός του χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. 

Το μεγαλύτερο ζουμί όμως είναι στο ΠΑΣΟΚ. Εκεί ο Παπανδρέου, που έχει υποσχεθεί στον Τσίπρα ότι θα στηρίξει το παιχνίδι για τη συγχώνευση, παίζει τα ρέστα του κατά του Ανδρουλάκη, που είναι ο μόνος που έχει αποδείξει με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν έχει την πρόθεση να ανοίξει τις πόρτες του ΠΑΣΟΚ για να μπουν μέσα και να δώσει ζωή στα ζόμπι και τα ρετάλια του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο Γιώργος Παπανδρέου διέλυσε το ΠΑΣΟΚ το 2010-2011 και θέλει να διαλύσει και πάλι τώρα ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ. 
Ο Ανδρουλάκης μέχρι σήμερα έχει μείνει όρθιος απέναντι σε τρεις κεντρικούς αντιπάλους, που το σύστημα θα ήθελε να είναι στη θέση του Ανδρουλάκη, για να πάρουν αυτό το σχέδιο στο οποίο ο Ανδρουλάκης είναι το μόνο εμπόδιο, να φτιάξουν το νέο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ. 

Η Διαμαντοπούλου, αφού προσπάθησε να πάρει ό,τι μπορούσε από τον Μητσοτάκη αλλά τελικά δεν το πήρε, ξαφνικά θυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ για να γίνει αρχηγός του με δήθεν εκσυχρονιστική ατζέντα. 
Ας μας πει η κα Διαμαντοπούλου και την εκπρόσωπό της κα Χατζηανδρέου για το όταν βρέθηκαν να καταθέσουν σε δικαστήριο προς υπεράσπιση του Νίκου Παππά και του συνεργάτη του από το "Χωνί", με την πρόεδρο της έδρας του δικαστηρίου να πετάει με τις κλωτσιές έξω την εκπρόσωπο της της κ. Διαμαντοπούλου που ήρθε να υπερασπιστεί εκ μέρους της στο δικαστήριο τον κ. Παππά και τη συμμορία του... Για να φτάσει, λοιπόν, η Διαμαντοπούλου να στείλει τη εκπρόσωπο-συνεργάτιδά της να υπερασπιστεί σε δικαστήριο τον καταδικασμένο Παππά και την εφημερίδα "Χωνί", αυτό από μόνο του δείχνει πως αν είχε νικήσει τον Ανδρουλάκη, η κα Διαμαντοπούλου θα έφερνε από την πίσω πόρτα στο ΠΑΣΟΚ αυτούς που υπερασπίστηκε στα δικαστήρια (τέτοιος ξεπεσμός). 

Ο Γερουλάνος, για τον οποίο μιλούν όλοι το πόσο αξιοπρεπή παρουσία έχει - και ουδεμία διαφωνία. Ο άνθρωπος είναι σοβαρός, μετρημένος και έχει ένα πολιτικό σεξαπίλ αδιαμφισβήτητο. Όμως είναι ο άνθρωπος του Παπανδρέου -παλιά τον αποκαλούσαν κηπουρό του Παπανδρέου, μην τα ξεχνάμε αυτά- και μόνο το γεγονός ότι σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του χαρακτήρισε τον Τσίπρα ηγέτη, όλα αυτά υποδηλώνουν πολλά για τον ρόλο του στο σχέδιο συγχώνευσης ΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑ. 

Για τον Δούκα τι να πούμε; 
Ο άνθρωπος είναι ένα πουκάμισο αδειανό, που φέρει πάνω του όλους τους λεκέδες του ΣΥΡΙΖΑ με τους οποίους πήρε τη δημαρχιακό θώκο και είναι η τελευταία ευκαιρία του μηχανισμού για το νέο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ. 
Αν κερδίσει, θα είναι η ταφόπλακα για το ΠΑΣΟΚ και όλος ο βρώμικος ΣΥΡΙΖΑ δίνει τα ρέστα του για να βγει. 

Για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι η μόνη σοβαρή αξιόλογη επιλογή που κάθε σοβαρός άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να επιλέξει με τα δύο του χέρια την Κυριακή αυτή. 

Δαγκωτό @androulakisnick λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: