Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Το «κρυφό» σχέδιο Μητσοτάκη για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και ο... Μαρμαρωμένος Βασιλιάς

Αποκαλύπτουμε «πρώτοι σε όλη την Ευρώπη» (αυτό μου έμεινε από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο) το υποχθόνιο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ελέγξει με την εργαλειοποίηση των Μαρμάρων του Παρθενώνα τις εκλογές!
Τι πραγματικά συνέβη; 
Ο Μητσοτάκης δεν θα μείνει μόνο στα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Έχει σκοπό, αν οι δημοσκοπήσεις το επιβάλλουν και δεν γίνεται αλλιώς να αντιμετωπιστεί η κυβερνητική αύρα του Ζαχαριάδη κι ο υπουργικός οίστρος του Σπίρτζη... να ζωντανέψει και τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά!

Το κόλπο είναι έτοιμο, είναι κι ο «‘Έρντι» μέσα και ήδη οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο.
Το σχέδιο έχει ένα μεγάλο συν. Στην κατάσταση που είναι ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ούτε να αρνηθεί μπορεί, ούτε προϋποθέσεις να θέσει, άρα αν του πει ο Κυριάκος «πετάει ο γάιδαρος» «πετάει» θα απαντήσει, βεβαίως «πετσωμένο» τον κόβω κι αυτόν, αλλά μπρος στην ανάσταση τι είναι μερικές χιλιάδες ευρώ;

Ότι ο Ερντογάν είναι κι αυτός στο κόλπο φαίνεται από το ότι τόχει ρίξει στις απειλές και στους πυραύλους, διαδίδει δεξιά-αριστερά πως «θα έρθει ένα βράδυ», έχει βάλει όλο το επιτελείο και κάθε μέρα δήθεν απειλούν την Ελλάδα κι έχει αφήσει τον Μητσοτάκη να κανονίζει τις λεπτομέρειες της «ανάστασης» παρέα με τον Πιερρακάκη (αμάν ρε φίλε, αυτό το παλληκάρι μέσα σε όλα είναι).

Ο Πιερρακάκης (άλλος «Κυριάκος» αυτός) έχει ανακαλύψει ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί, παρέα με ένα Ρώσο παππά, έναν σαβάνο από τη στέπα, τη Ζαχάροβα και τον Καλίν να αναστήσουν τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και να τον στείλουν στην Αθήνα για στήσει κόμμα, να γίνει αρχηγός, να πάρει μέρες στις εκλογές, να απορροφήσει τον Βελόπουλο και να ενισχύσει τον Μητσοτάκη.

Από την άλλη, ο Μητσοτάκης είναι ήδη σε συνεννοήσεις με το πνεύμα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά (το κάλεσε η γκόμενα μέντιουμ που βοήθησε τον πρίγκιπα Χάρι να μιλήσει με την μάνα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα), ο Κάρολος, κολλητός κι αυτός του Μητσοτάκη, μεσολάβησε, έχει ψήσει τον Παλαιολόγο να κατέβει μαζί του στις εκλογές και να μείνουν παγωτό οι Συριζαίοι.
Στις κατ΄ιδίαν κρυφές συνομιλίες του με τον Κάρολο για τον Παλαιολόγο καίγονταν ο Μητσοτάκης, γραμμένα τα έχει τα Τατόϊα και τα παλιά ανάκτορα.

Στο παιχνίδι έχει μπει, με εντολή του Κάρολου, και το Βρετανικό Μουσείο με παραμύθι συνομιλίες για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, ξεκάρφωμα είναι η φτιάξη, για να μην πάρει χαμπάρι κανένας τι παίζει με τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, έτοιμη την έχει την τιμητική υπηκοότητα ο Κυριάκος να τη δώσει στον Κώτσο και να τον κατεβάσει, είτε πρώτο στο Επικρατείας ( εκ του εξωτερικού που λένε), είτε στη Λακωνία που ήταν βασιλιάς.

Τώρα, μάλιστα, που ο άλλος fake Κωνσταντίνος είναι στο μένω-φεύγω με τα εγκεφαλικά να διαδέχονται το ένα το άλλο έτσι και σκάσει ο κανονικός Κωνσταντίνος θα γίνει ο κακός χαμός, μέχρι και το Bllomberg ετοιμάζει κρυφά αφιέρωμα στην «Μεγάλη Επιστροφή», αφού δεν τους έκατσαν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα δεν μπορεί, θα τους κάτσει ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς!!


Γελάτε τώρα εσείς που το διαβάζετε, αλλά μόλις δείτε, σε απευθείας μετάδοση το Μεγάλο Σάββατο στον Αυτιά, τον Παλαιολόγο να αποθεώνει τον Μητσοτάκη για τις αυξήσεις στον κατώτατο μισθό και στις συντάξεις και το νέο Pascha Pass «μισό αρνί με την αντεριά δώρο» (αυτό ετοιμάζει τώρα ο Πιερρακάκης) θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ!

Αυτή την εμφάνιση περιμένει κι ο «Έρντι» για να κάνει εκλογές, είναι γνωστό πως είναι κολεγιά με τον Μητσοτάκη, παρολί το παίζουν στην περιοχή και τσιμπάνε οι χάνοι του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, έχουν βάλει κι εκείνο τον Μενέντεζ κι άλλη δουλειά δεν έχει, κάθε μέρα δηλώσεις για τα F16 κάνει και κονομάνε οι δύο τους από τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια και τα ψηφιακά σαλάχια!

Κι όλα αυτά γιατί ρε φίλε;
 


Για να κερδίσει ο Μητσοτάκης τον Τσίπρα, ο Πιερρακκάκης μια Σούλα-Μπούλα, ο Άδωνις τον «κανένα ένσημο» Ηλιόπουλο, ο Παπαθανάσης τον αστραπόγιαννο Ζαχαριάδη κι ο Θεοδωρικάκος τον Σπίρτζη! 
Ο Ραγκούσης δεν χρειάζεται αντίπαλο, πάλι δεύτερος θα έρθει …


Υ.Γ. Στοιχηματίζετε τα λεφτά σας πως μέχρι τις εκλογές δεν μπορεί να παίξει και τέτοιο σενάριο;
Εδώ έπαιξε πως η ΕΛ.ΑΣ. ακροβολίστηκε και περικύκλωσε την πρώην δήμαρχο Γαύδου και της επέβαλε κατ’ οίκον περιορισμό για να μην ενοχληθεί ο Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στο νησί και τόκανε ο ΣΥΡΙΖΑ σημαία, στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο θα κολλήσουν στην Κουμουνδούρου;



Δεν υπάρχουν σχόλια: