«Ήταν βίαιος»

Στο μεταξύ, πρώην σύντροφος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη με την οποία έχει και δύο γιους ηλικίας 12 και 5 ετών κατήγγειλε στο Mega ότι στο παρελθόν υπήρξε βίαιος απέναντι της. Η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι», ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι έμειναν μαζί 15 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά εκείνος υπήρξε βίαιος απέναντι της. Κάτι που η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά.
«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Κι εγώ που είμαι και μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στο σπίτι και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας», δήλωσε ή πρώην σύντροφος του τραγουδιστή.
«Ο καθένας αντιλαμβάνεται συγκρίνοντας ανθρώπους και βλέποντας τη διαδρομή τους ποιος είναι αυτός που είναι θύμα του άλλου. Ο Αδαμαντίδης δυστυχώς επειδή είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος κατ΄επανάληψη έχει πέσει θύμα τέτοιας υφής γυναικών», δήλωσε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

«Έχω κάνει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας όταν γίνανε. Πολλές φορές έχει γίνει και καταγραφή περιστατικού, με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά και επειδή ήταν κορωνοϊός, τα δικαστήρια δε δούλευαν, ήταν όλα στάσιμα τότε και δεν προχώρησε το θέμα κι εγώ αναγκάστηκα και πήρα τα παιδιά μου κι έφυγα από την Ελλάδα και μένω στη Βουλγαρία εδώ κι ένα χρόνο», συμπλήρωσε η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη.

Η δίκη του τραγουδιστή στο αυτόφωρο έχει αναβληθεί για αύριο Δευτέρα ενώ μέχρι και την εκδίκαση του έχει απαγορευτεί να την πλησιάζει στα 100 μέτρα και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.