Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Εγκατέλειψαν τον Τζανακόπουλο στην Καρδίτσα: Τρεις και ο κούκος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (pic)

Σπάνια ο λόγος δένει τόσο αρμονικά με τις εικόνες. 
Με μια δήλωση που είχε ως κεντρικό άξονα την εγκατάλειψη, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος περιέγραψε την εμπειρία του χθες στην Καρδίτσα.
«Νομίζω ότι το συμπέρασμα που βγαίνει είναι σαφές και αδιαμφισβήτητο. Η Καρδίτσα είναι ένας εγκαταλελειμμένος νομός. Εγκαταλελειμμένος από την κυβέρνηση, εγκαταλελειμμένος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εγκαταλελειμμένος από τους τοπικούς άρχοντες»... τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος και η δήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα την εικόνα που παρουσίαζε η αίθουσα που μίλησε.

Αν ο κ. Τζανακόπουλος ήταν κινηματογραφιστής, θα μπορούσε ενδεχομένως κάποιος να τον συγκρίνει με τους μεγάλους του είδους, όσους κατάφεραν να ταιριάξουν με μοναδικό τρόπο λόγια και εικόνες, να εναρμονίσουν τη φόρμα με το περιεχόμενο προσφέροντάς μας τα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης.

Μιλώντας σε μια άδεια σχεδόν αίθουσα, ο κ. Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε λοιπόν τους πολίτες της Καρδίτσας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δίπλα τους (παρότι αυτοί δεν φάνηκαν να συμμερίζονται και να ανταποδίδουν αυτή την κίνηση) και κατηγόρησε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση. 
«Από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την επίλυση των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής. Θα επιχειρήσουμε να τα αναδείξουμε και σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Όμως η βασική ευθύνη για το γεγονός του αδιεξόδου είναι ευθύνη της κυβέρνησης». τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:


Δεν υπάρχουν σχόλια: