Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Debate ΚΙΝΑΛ: Τι είπαν οι υποψήφιοι πρόεδροι (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε το debate των υποψήφιων προέδρων στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. 
Στο debate συμμετείχαν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χάρης Καστανίδης και ο Παύλος Χρηστίδης. Απών από την τηλεμαχία ο Γιώργος Παπανδρέου.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ απάντησαν μεταξύ άλλων για τις ενδεχόμενες εκλογικές συμμαχίες που μπορούν να προκύψουν μετά το αποτέλεσμα της κάλπης στις εθνικές εκλογές. Η πανδημία κορωνοϊού, τα... μέτρα στήριξης σε επιχειρήσεις, η βία και η ασφάλεια, οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, η Τουρκία και η στάση που πρέπει να κρατήσει η Ελλάδα, ήταν επίσης ορισμένα από τα θέματα που δέχτηκαν ερωτήσεις οι υποψήφιοι πρόεδροι.
Τη συζήτηση ανάμεσα στους υποψήφιους προέδρους του ΚΙΝΑΛ συντόνισε η Αντριάνα Παρασκευόπουλου, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης.
Οι δημοσιογράφοι που έκαναν τις ερωτήσεις στο debate που μετέδωσε ζωντανά η ΕΡΤ, ήταν οι Γιώργος Κουβαράς (ACTION24), Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΙ), και Τάσος Παππάς (ΕΦΣΥΝ). Κάθε ερώτηση δεν ξεπερνούσε τα 30 δευτερόλεπτα και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90 δευτερόλεπτα. Οι υποψήφιοι πρόεδροι στις εκλογές ΚΙΝΑΛ απάντησαν με αλφαβητική σειρά.
Στην τηλεμαχία, οι πέντε υποψήφιοι είχαν και απευθείας διάλογο. Καθένας είχε τη δυνατότητα για μια ερώτηση ενός λεπτού σε όποιον συνυποψήφιό του επιθυμούσε και εκείνος έπρεπε να του απαντήσει σε 1,5 λεπτό. Υπήρχε επίσης η δυνατότητα σχολιασμού της απάντησης ενός υποψηφίου από έναν άλλο σε 45 δευτερόλεπτα. Το debate ΚΙΝΑΛ πραγματοποιήθηκε στη σκιά του πρόωρου θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Debate ΚΙΝΑΛ – Οι θεματικές και οι απαντήσεις που έδωσαν οι υποψήφιοι πρόεδροι

  • Διαχείριση κρίσεων: Πανδημία και κράτος πρόνοιας – Οικονομική κρίση – Κλιματική αλλαγή – Ενεργειακή κρίση – Δημογραφικό

Debate ΚΙΝΑΛ: Ο πρώτος γύρος απαντήσεων για τη διαχείριση κρίσεων ΕΡΤ 29/11/2021

  • Εξωτερική πολιτική: Εθνικά θέματα – Η σχέση με την Τουρκία – Μεταναστευτικό

 Debate ΚΙΝΑΛ: Δεύτερος γύρος απαντήσεων για την εξωτερική πολιτική

  • Δημοκρατία – Θεσμοί – Δικαιοσύνη – Πολιτικό Σύστημα – Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση – Νέες τεχνολογίες.

Debate υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ: Τρίτος γύρος απαντήσεων

  • Η θέση του Κινήματος Αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό-Πολιτική, εκλογική στρατηγική και συμμαχίες – Η σχέση με Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ – Το μέλλον της παράταξης – Η ελληνική και ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία – Η επόμενη μέρα.

Debate υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ: Τέταρτος γύρος απαντήσεων

  • Ελεύθερη ερώτηση εκτός θεματικού πλαισίου.

 

Το debate των υποψήφιων προέδρων στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεβρίου 2021 ένα 24ωρο μετά τα αποκαλυπτήρια στη Χαριλάου Τρικούπη με τη νέα πρόσοψη και τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ σε περίοπτη θέση.

Από Βήμα Press
-30 Νοεμβρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια: