Τον τρόπο για να διατηρεί περισσότερες ημέρες φρέσκια τη μπύρα, βρήκε μία μικρή εταιρεία ζυθοποιίας στη Δράμα.
Πρακτικά, οι άνθρωποι της μικροζυθοποιίας από το Δοξάτο έφτιαξαν μία πατέντα, με την οποία επιμηκύνεται
βαρελιού-πατέντα προσφέρει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να
διαθέτει άμεσα πολύ μεγαλύτερες ποσότητες και να οργανώνει καλύτερα τις
παραγγελίες της.
Δείτε την πατέντα στο βίντεο της ΕΡΤ-3 με κλικ ΕΔΩ
διαθέτει άμεσα πολύ μεγαλύτερες ποσότητες και να οργανώνει καλύτερα τις
παραγγελίες της.
Δείτε την πατέντα στο βίντεο της ΕΡΤ-3 με κλικ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου