Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Ξέσπασμα Μητσοτάκη στη Βουλή: «Στη μια τραγωδία μετρούσαμε στρέμματα και στην άλλη φέρετρα» (βίντεο)

Σκληρή επίθεση στον αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.
Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός είπε ότι αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν και ότι ζήτησε συγγνώμη. «Δεν τα ακούσατε αυτά κ. Τσίπρα», σημείωσε προσθέτοντας ότι «επί 45 λεπτά διαστρέβλωνε και "πυροβολούσε" σε... ότι αφορά την ικανότητα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς».
«Για μένα η συγγνώμη είναι πολιτική ενέργεια και δηλώνει τη θλίψη και τη βούλησή μου να τα κάνουμε καλύτερα την επόμενη φορά», πρόσθεσε.
«Εσείς τρία χρόνια μετά το Μάτι δεν καταλάβατε τι έγινε επί των ημερών σας εκείνο το βράδυ», είπε απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα. «Εμείς για τέσσερις ημέρες δεν είπαμε κουβέντα. Σας ασκήσαμε κριτική για την παντελή αδυναμία να εκκενώσατε το Μάτι και για το άθλιο σόου που στήσατε το βράδυ λέγοντας ότι δεν υπάρχουν νεκροί. Δεν είχατε το θάρρος να ζητήσετε συγγνώμη», τον κατηγόρησε.
«Ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει και τους δύο. Στη μία τραγωδία μετρούσαμε στρέμματα και στην άλλη φέρετρα», σημείωσε σε υψηλούς τόνους ο Πρωθυπουργός.


1 σχόλιο:

aik είπε...

Μητσοτακη,μετρας μια μυριαδα νεκρους τουλαχιστον[ελλειψη φαρμακων,υποδομων,προσωπικου και δεν ειναι κουβεντες του Πολακη],μια εκατομβη εξ αιτιας αυτων που αναβαθμισες απ'το Ματι[δεν ειναι δικο μου πορισμα]και αντε να βγαλουμε και εναν σκελετο:86 νεκροι το 2007.Που ησουν προεδρος;