Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Αννα Κορακάκη [εικόνες]

Αννα Κορακάκη/ Φωτογραφία:Eurokinissi Tο δεύτερο μετάλλιο της στο παγκόσμιο κύπελλο του Φορτ Μπένινγκ στις ΗΠΑ κατέκτησε η Άννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι την Παρασκευή, στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, πήρε το χρυσό μετάλλιο...

Η Κορακάκη επικράτησε με άνεση των αντιπάλων της, συγκεντρώνοντας 243,7 βαθμούς, έναντι 240,1 της Σέρβας Ζοράνα Αρούνοβιτς, που ήταν δεύτερη.
Προηγουμένως, η χρυσή ολυμπιονίκης είχε σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ  με 587 – 21x (σε 600 βολές), αφού στα έξι σετ η βαθμολογία της ήταν 99, 98, 98, 99, 96, 97.



Κυριάκος Μητσοτάκης/ Φωτογραφία: Eurokinissi

Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Άννα Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 10μ με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ, και το νέο παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης γράφει
«Η Άννα Κορακάκη μας έκανε υπερήφανους ξανά! Αφού έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ, πήρε και το χρυσό στα 10 μέτρα αεροβόλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ. Θερμά συγχαρητήρια! Τα σάρωσες όλα!».
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: