Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Οι ΗΠΑ κρύβουν ευκαιρίες για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά

Σχετική εικόνα

Η δημιουργία μιας πλατφόρμας εκπαίδευσης των Ελλήνων παραγωγών και εμπόρων θα είναι ο επόμενος στόχος είπε μιλώντας στο CNN Greece o κ. Φιλ Καφαράκης, πρόεδρος του Specialty Food Association στις ΗΠΑ.

Η Specialty Food Association σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο και το Enterprize Greece βοηθά ελληνικές επιχειρήσεις να επεκταθούν στην αμερικανική αγορά και προετοιμάζει όσες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα.
Μιλώντας στο πλαίσιο του 2ου Export USA Forum που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, ο κ. Καφαράκης είπε ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες χρειάζονται ένα στρατηγικό σχέδιο για να επεκταθούν στις ΗΠΑ και μια καλή έρευνα τόσο για να μάθουν τις προτιμήσεις του Αμερικανού καταναλωτή όσο και για να καταλάβουν πως λειτουργεί η εφοδιαστική αλυσίδα.
Επίσης μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης έχει...

σύμφωνα με τον κ. Καφαράκη το street food αλλά για να πετύχει το εγχείρημα στην Ελλάδα θα χρειαστεί συνεργασία των φορέων και ένα δίκαιο ρυθμιστικό πλαίσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: