Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΑΔΩΝΙΣ εναντίον ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: Σπαρταριστός διάλογος με σεξουαλικό υπονοούμενο

Τρελό γέλιο με τον διάλογό τους

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ο δημοφιλής καλλιτέχνης «κονταροχτυπήθηκαν» στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, μετά την αναφορά του κ. Ζουγανέλη ότι όλοι οι πολιτικοί είναι το ίδιο.
Ενοχλημένος ο κ. Γεωργιάδης τον προκάλεσε σε… λεκτική μονομαχία λέγοντας πως έχει μεγάλη ευθύνη γιατί υποστήριζε με θέρμη τον ΣΥΡΙΖΑ...
με τον Γιώργο Παπαδάκη να φωνάζει στο τέλος πως υπάρχει… σεξουαλικό πρόβλημα γιατί δεν τελειώνει κανείς!
Ακολουθεί ο διάλογος:

Γεωργιάδης: Το επόμενο σαββατοκύριακο διοργανώνων ταχύρρυθμο σεμινάριο ρητορικής. Προσκαλώ τον κ. Ζουγανέλη να έρθει και να κάνουμε ένα ντιμπέιτ για το αν είμαστε όλοι το ίδιο, για το εάν φταίνε και οι πολίτες και εσείς συγκεκριμένα (απευθυνόμενος στον κ. Ζουγανέλη). Είπατε πριν “δεν μπορώ να βλέπω να πολεμούν αυτόν που κάνει παραγωγή”. Δεν ξέρατε το 2014 ότι αυτοί που θα έρθουν δεν ξέρουν να βγάζουν λεφτά και άρα θα ξεσκίζανε την παραγωγή; Πήγατε αθώος στην κάλπες;
Ζουγανέλης: Είμαι άνθρωπος με όνειρα και δεν πιστεύω ότι καθορίζονται από την οικονομία αλλά την ποιότητα των ανθρώπων.
Γεωργιάδης: Εγώ σας σέβομαι και το εννοώ.
Ζουγανέλης: Και εγώ.
Γεωργιάδης: Πιστεύω ότι είστε μορφωμένος και έχετε και χιούμορ και Παιδεία.
Ζουγανέλης: Βίωσα την καθημερινότητα και υπέστην τρομερές απογοητεύσεις από τον τρόπο που κινήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια οι πολιτικοί. Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ αλλά είμαι απέναντί του τώρα, προσπαθώντας να επαναφέρω τα πράγματα και στη συνείδησή μου και στους ανθρώπους που επηρεάζω.
Γεωργιάδης: Όταν ξεκίνησε η χρεοκοπία της Ελλάδας το 2010, κάποιοι αποφασίσαμε να γίνουμε δυσάρεστοι και να πούμε «παιδιά δεν υπάρχει άλλος δρόμος και, αν δεν τα ψηφίσουμε, βγαίνουμε από το ευρώ και καταστρεφόμαστε». Κάποιοι άλλοι, οι περισσότεροι, πήγαν στην πλατεία των Αγανακτισμένων και φωνάζανε να καεί το… τάδε η Βουλή. Τα θυμάστε;
Ζουγανέλης: Πως δεν τα θυμάμαι…
Γεωργιάδης: Τώρα αυτοί που φωνάζανε γίνανε εξουσία και πανηγυρίζουν που η τρόικα θα μείνει άλλη μία μέρα. Η κυβέρνηση που θα έδιωχνε την τρόικα, πανηγυρίζει που θα μείνει η τρόικα! Άρα δεν είμαστε το ίδιο κ. Ζουγανέλη. Μας ισοπεδώνετε! Αυτός (δείχνει τον κ. Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ) ήταν στους Αγανακτισμένους και έλεγε ψέματα, εγώ κοιτούσα τον κόσμο στα μάτια και του έλεγα πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Παπαδάκης: Είχαμε το πράσινο μνημόνιο, είχαμε το μπλε μνημόνιο, μετά το κόκκινο μνημόνιο… Και τα ίδια σκατά είμαστε!
Γεωργιάδης: Για να βγούμε από το μνημόνιο πρέπει να μπορούμε να δανειστούμε… Είπα εγώ τις προάλλες στο Λονδίνο «αγοράστε ελληνικά ομολόγα, είναι φθηνά και δνε υπάρχει πια θέμα Grexit». Και με κατηγορήσανε! Δεν καταλαβαίνουν από λεφτά οι άνθρωποι, είναι ανεπρόκοποι! Και ψήφισε ο Ζουγανέλης αυτούς που δεν ξέρουν από λεφτά και αναρωτιέται τώρα γιατί κλείνουν οι επιχειρήσεις; Μα γιατί δεν ξέρουν! Σε προσκαλώ επίσημα στην Ελληνική Αγωγή να γίνει ένα ωραίο ντιμπέιτ για το αν όλοι οι πολιτικοί είναι το ίδιο.
Ζουγανέλης: Μου αρέσει που με ξεμπροστιάζει γιατί έχω και εγώ την ευθύνη μου απέναντι στο παιδί μου, στα παιδιά του κόσμου. Ίσως ο λόγος μου ήταν ισοπεδωτικός. Παρασύρομαι από το άγχος του χρόνου… Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχουμε χρόνο!
Παπαδάκης:  Γιατί το άλλο; Που δεν ολοκληρώνει κανείς; Είναι σεξουαλικό το ζήτημα, όχι πολιτικό! Έχουμε πολιτικούς που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: