Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ντόρα Μπακογιάννη: «Το Μαξίμου θα πρέπει να στείλει λουλούδια στον Κυριάκο μετά το ταξίδι του στο Βερολίνο!»

Το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Γιώργο Τράγκα, μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών στους 90,1.
Όπως είπε «…ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο Βερολίνο και στήριξε την κυβέρνηση, θα πρέπει να του στείλει λουλούδια το Μέγαρο Μαξίμου. 

Είπε για την κοινωνία ότι δεν μπορεί να υπάρξουν νέοι φόροι. Τους παρουσίασε...
την ελληνική πρόταση από την έξοδο από την κρίση. Με εφαρμογή των διαρθωτικών αλλαγών. Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τι έγινε με το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της ενέργειας, με τις αποκρατικοποιήσεις; Τίποτα από όλα αυτά!».
Και συνέχισε: «Δεν αντέχει άλλο η κοινωνία. Βλέπουμε ανθρώπους να μας σταματούν στο δρόμο και να μας λένε κάντε ότι μπορείτε. Δεν μπορούν άλλο. Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης του κόσμου στο πολιτικό σύστημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κτίζει την αξιοπιστία. Όταν μιλάει για τις διαθρωτικές αλλαγές, θα τις αποδείξει στην πράξη».
Ανέφερε ακόμα τα εξής: «Πρέπει να ποινικοποιηθεί η αδράνεια σε αυτή τη χώρα. Έχει χαθεί χρόνος για το κλείσιμο της αξιολόγησης. Θα έρθουν νέα μέτρα. Δεν έχουμε μάθει ακόμα από τα λάθη μας;».


Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη «…χρειάζεται πολιτική αλλαγή σε αυτό το τόπο. Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα. Φαντάζεστε να είχε βγει ένα στέλεχος της Ν.Δ. και να είχε πει πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον αποθεώνουν στο δρόμο; Μάλλον δεν κατάλαβε ότι τον τρόλαραν τον κ. Πετρόπουλο».
Και κατέληξε: Δεν μας στηρίζουν στην Ευρώπη. Και δεν εννοώ μόνο τη Γερμανία. Η Ευρώπη διαλύεται. Θα είναι τραγική εξέλιξη. Θέλουμε μια Ευρώπη ισσοροποημένη, που πρέπει να περάσει τη κρισάρα του 2017. Αλοίμονό μας εάν μείνει μόνη της η Ελλάδα! 
Θα κάνουμε υπομονή για το που το πάει ο κ. Τραμπ. Το θέμα Τραμπ απασχολεί τους πάντες, είναι ερωτηματικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: