Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η «γαλάζια» Ομάδα Αλήθειας: Σειρά έχει τώρα ο έρπης στον Τσίπρα, αν δεν κάνω λάθος...

Η «γαλάζια» Ομάδα Αλήθειας: Σειρά έχει τώρα ο έρπης στον Τσίπρα, αν δεν κάνω λάθος...Με τις διαπραγματεύσεις να έχουν μπλοκάρει, τους δανειστές να δείχνουν ανένδοτοι και την ελληνική κυβέρνηση να μη μπορεί να διαχειριστεί τις εξελίξεις, η πλατφόρμα Ομάδα Αλήθειας, η οποία πρόσκειται στη ΝΔ, δίνει τη δική της εκδοχή...


Το δραματικό καλοκαίρι του 2015, όταν οι τότε διαπραγματεύσεις με τους δανειστές είχαν και πάλι πέσει στα βράχια και η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμαζόταν να προχωρήσει στη διενέργεια δημοψηφίσματος (έβγαλε ΟΧΙ, μετετράπη σε ΝΑΙ), ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τρία δραματικά διαγγέλματα στον ελληνικό λαό, έχοντας έρπη στα χείλη.
Ο έρπης του πρωθυπουργού προκάλεσε ανάμεικτα αισθήματα και σχόλια, άλλοτε θετικά, άλλοτε ιδιαιτέρως καυστικά.
Το πιο καυστικό σχόλιο εκείνες τις ημέρες ήταν αυτό της Ραχήλ Μακρή, η οποία έγραψε στο facebook ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μυξοκλαίει, βγάζει έρπη και την ίδια ώρα παραδίδει το λαό και τη χώρα».
Και πρόσθεσε σε δηλώσεις της:
"Παλιά δεν μυξόκλαιγε ότι τον εκβίασαν; Εγώ δεν μυξοκλαίω. Ούτε θα παρέδιδα το λαό και τη χώρα. Όσους έρπεις και να έβγαζα. Εγώ βγάζω γιατί είναι ιός και τον έχεις, δεν τον κάνεις μακιγιάζ. Όπως έβγαζε όλως τυχαίως και ο Παπανδρέου. Ο έρπης είναι ιός. Δεν τον βγάζει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ό,τι και να πάθει. Δεν τον βγάζει ο οποιοσδήποτε από το άγχος. Είτε έχεις αντισώματα είτε δεν έχεις. Οι άνθρωποι που βγάζουν έρπη, βγάζουν από μικροί. Δεν μπορεί ένας που δεν έχει βγάλει ποτέ, να βγάλει ξαφνικά έρπη. Μακιγιάζ είναι."
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: