Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΣΙΠΡΑ!


Πολιτικές εξελίξεις μετά το Πάσχα 

– Ανασχηματισμός ή εκλογές;

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η νέα προσπάθεια Τσίπρα να μεταφέρει την διαπραγμάτευση με τους δανειστές σε πολιτικό επίπεδο και να διαχειριστεί επικοινωνιακά την συμφωνία που θα φέρει με τα νέα πακέτα σκληρών μέτρων!
Η απόρριψη από όλες τις πλευρές του αιτήματος για έκτακτη Σύνοδο Κορυφής υποχρέωσε το Μέγαρο Μαξίμου σε αναδίπλωση συζητώντας και πάλι για ένα έκτακτο Eurogroup κάποια στιγμή τις επόμενες 2 εβδομάδες.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι...

ο κ. Τσίπρας και οι επιτελείς του, το μόνο που κάνουν είναι να αναζητούν τρόπους επικοινωνιακής διαχείρισης των νέων σκληρών μέτρων τα οποίο φέρνουν προς ψήφιση. Για το λόγο αυτό τα όποια σενάρια περί πρόωρων εκλογών, διακινούνται απλά και μόνο για συσπειρώσουν την κυβερνητική ομάδα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο είναι γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας θα αναζητήσει δίοδο διαφυγής μετά την υπογραφή στα σκληρά μέτρα του 3ου μνημονίου που φέρνει. Και όπως αναφέρουν συγκεκριμένες πηγές έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τους θεσμούς κάνοντας άνοιγμα προς την κεντροαριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: