Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά» [βίντεο]

Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά» [βίντεο]

Ένταση επικράτησε στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης όταν πολίτες και έμποροι αντιλήφθηκαν την παρουσία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τους Τάσο Κουράκη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

Με φράσεις όπως «φύγετε», «δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά»...
 πολίτες στο Καπάνι επιτέθηκαν φραστικά στους βουλευτές, εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή τους για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Νωρίτερα, ο κ. Κουράκης αγόρασε το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», ενώ ο κ. Μηταφίδης συνομίλησε με τον γνωστό σε όλους καστανά της πλατείας Αριστοτέλους, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης και ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης μοίρασαν φυλλάδια και συνομίλησαν με τους πολίτες αναφορικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν. O κ. Κουράκης τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το Eurogroup και μετά την υπογραφή της συμφωνίας στη Βουλή θα ακολουθήσει η πολυπόθητη αναπτυξιακή πορεία.

Από την πλευρά του, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ανέφερε πως η κυβέρνηση δίνει μάχη και πως ζητάει από τους θεσμούς να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να μη γίνει χειρότερη η κατάσταση των κοινωνικών στρωμάτων. Μάλιστα, απέρριψε κάθε σενάριο εκλογών και χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία «φερέφωνο των δανειστών».
Πηγή: thestival.gr
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: