Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Πότε θα οριστεί το συνέδριο της ΝΔ

ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Με ποιους θα συναντηθεί και πότε θα οριστεί το συνέδριο του κόμματος

Αμέσως μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «πέφτει» στη δουλειά.
Εξάλλου, ο ίδιος τόνισε πως από εδώ και πέρα τον περιμένει σκληρή και πολλή δουλειά, προκειμένου να ανακάμψει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, αλλά... και της επόμενης ημέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει ήδη τις πρώτες συναντήσεις του. Σήμερα, Τρίτη, θα συναντηθεί στις 12.30 με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στις 13.30 με τον Αντώνη Σαμαρά στο γραφείο του στη Βουλή.
Λίαν συντόμως αναμένεται να συναντηθεί με τους πρώην προέδρους του κόμματος, ενώ στις προτεραιότητές του είναι και η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Παράλληλα θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Στις επόμενες άμεσες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο ορισμός νέων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και νέου γραμματέα της ΚΟ, καθώς επίσης και εκπροσώπου Τύπου.
Όσον αφορά στο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από το προβλεπόμενο, με πιθανότερη ημερομηνία στις αρχές της άνοιξης.
Τότε θα εκλεγεί και νέος γραμματέας του κόμματος μιας και ο κ. Παπαμιμίκος συμφωνήθηκε να παραμείνει στη θέση του έως το συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: