Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Μήνυμα Κυριάκου στην ομογένεια: "Βοηθήστε να φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα"

Μήνυμα Κυριάκου στην ομογένεια: "Βοηθήστε να φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα" - Κεντρική Εικόνα
Κάνει λόγο για «μάχη» που θα δώσει ο λαός και επισημαίνει πως σε αυτή ο ρόλος των Ομογενών είναι περισσότερο πολύτιμος από ποτέ.
Tη συμβολή των Ελλήνων της Αμερικής στη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας ζητά από την ομογένεια ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Με δήλωσή του στον «Εθνικό Κήρυκα», τονίζει την εμπιστοσύνη του στις εθνικές αξίες και τις δυνατότητες των Ελλήνων να...
σώσουν τη χώρα από την εθνική παρακμή και την απαξίωση. Κάνει λόγο για «μάχη» που θα δώσει ο λαός και επισημαίνει πως σε αυτή ο ρόλος των Ομογενών είναι περισσότερο πολύτιμος από ποτέ.
Η δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την Ομογένεια έχει ως εξής:
«Αγαπητοί συμπατριώτες,
Και με τη δική σας βοήθεια η Νέα Δημοκρατία γύρισε σελίδα. Αποφάσισε να πάρει την τύχη της στα χέρια της. Να πιστέψει ξανά στον εαυτό της.
Με τη μαζική τους συμμετοχή οι Νεοδημοκράτες έδωσαν την σκυτάλη του κόμματος σε μια νέα γενιά ανθρώπων: Τη γενιά της ικανότητας, της αισιοδοξίας και της ελπίδας.
Το ίδιο πιστεύω ότι θα πράξει στις επόμενες εκλογές και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού, που αδιαφορεί για τις πολιτικές ταμπέλες, αλλά εξακολουθεί και πιστεύει στις εθνικές μας αξίες και δυνατότητες. Τις δυνατότητες των Ελλήνων να σώσουν τη χώρα τους από την κρίση, την απελπισία, την απαξίωση, την εθνική παρακμή.
Έλληνες της Αμερικής,
Σε τούτη τη μάχη που θα δώσει ο λαός μας ο ρόλος και η συμβολή σας είναι τώρα περισσότερο πολύτιμη από ποτέ. Με τον δυναμισμό, τις εμπειρίες, τις επιτυχίες και την αγάπη που σας διακρίνει για την μητέρα πατρίδα μπορείτε να αποτελέσετε τον σπινθήρα για μια νέα Ελλάδα, ανταγωνιστική, με ίσες ευκαιρίες, με ευημερία, με ισονομία έναντι όλων των πολιτών της.
Και πάντα να γνωρίζετε ότι στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν φίλο κι έναν συναγωνιστή.
Και, βέβαια, δεν θα ησυχάσω μέχρι να αποκτήσετε τα δικαιώματα που σας στερούνται μέχρι τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: