Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! «Φέρε πίσω το κλειδί» – «Κλείδωσε» ο διάδοχός της


Η ενέργεια της κα Κωνσταντοπούλου να καταλάβει γραφείο στο Κοινοβούλιο προκάλεσε την  άμεση αντίδραση της Ελένης Δρούλια, διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής.

Σε επιστολή της ζητά να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου της με τον αριθμό 207 που κατέλαβε με το έτσι θέλω η...
πρόεδρος της Βουλής, παρότι δεν εξελέγη καν βουλευτής.
«Να μας επιστραφεί το κλειδί» ζητά η κυρία Δρούλια στην επιστολή που απευθύνεται στον γ.γ. Βουλής Γιώργο Θαλάσση αλλά έχει κοινοποιηθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, στους αντιπροέδρους, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στον Φρούραρχο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής.
«Με μεγάλη μου έκπληξη, χωρίς καμία προειδοποίηση, συνεννόηση ή επικοινωνία, την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, φτάνοντας το πρωί στο χώρο εργασίας μου μαζί με τους συναδέλφους, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το κλειδί που ανοίγει το γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης» περιγράφει η κα Δρούλια. Επισημαίνει δε ότι «ανέκαθεν το γραφείο 207, εκτός από γραφείο του Διευθυντή Βιβλιοθήκης, αποτελούσε και αποτελεί αναπόσπαστο χώρο εργασίας της βιβλιοθήκης της Βουλής». Όπως τονίζει φυλάσσονται, μεταξύ άλλων «το ασημένιο Ευαγγέλιο και το Κοράνιο «στα οποία ορκίζονται και έχει ορκισθεί το Σώμα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ως σήμερα» αλλά και το αρχείο του διευθυντού της βιβλιοθήκης.
«Ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207 το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της» καταλήγει η κα Δρούλια και παρακαλεί να επιστραφεί το κλειδί του γραφείου.
zoiepist
zoiepist1

H Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε τα social media προκειμένου να πάρει θέση για το σάλο που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι έχει ήδη «καπαρώσει» γραφείο στη βουλή και άλλαξε την κλειδαριά.
«Δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου αναφέρουν ότι «η Πρόεδρος της Βουλής καπάρωσε σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο». Ψέμα», απάντησε μέσω του Twitter η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ στην αμέσως επόμενη ανάρτησή της έγραψε:
«Εκείνοι που άλλα λένε κι άλλα κάνουν δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με το ότι κάποιοι-ες άλλοι-ες τηρούν το λόγο τους και πράττουν ανάλογα».
zoi
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: