Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Στη γωνία περιμένουν οι Καραμανλικοί το ΠΑΣΟΚ για την ΕΛΣΤΑΤ

Η χθεσινή κόντρα Παυλόπουλου - Ρήγα θα έχει συνέχεια

Όσο η έρευνα για το τι έγινε στην ΕΛΣΤΑΤ με το έλλειμμα του 2009 προχωράει τόσο οι Καραμανλικοί βουλευτές αλλά και όσοι ήταν στο Κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία θα ανεβάζουν τους τόνους για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπανδρέου αμέσως μόλις ανέλαβε την εξουσία...

Ο Προκόπης Παυλόπουλος σήκωσε ψηλά τους τόνους με τη χθεσινή του ανακοίνωση εναντίον του Παναγιώτη Ρήγα, αλλά με τα βέλη να στρέφονται στο τέλος εναντίον του ΠΑΣΟΚ
Το απόσπασμα της ανακοίνωσης είναι αντιπροσωπευτικό:
"Δεν θα περίμενε κανείς αποδοκιμασία –και πολύ περισσότερο συγγνώμη- από τον κ. Ρήγα και το ΠΑΣΟΚ για τα «έργα και τις ημέρες» του κ. Α. Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ κατά την εποχή του. Άλλωστε το «φούσκωμα» του ελλείμματος, για το οποίο έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη, είναι προϊόν «αγαστής» συνεργασίας τους και «φυσική συνέχεια» του αλήστου μνήμης "λεφτά υπάρχουν" του κ. Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, που μας οδήγησαν στον εφιάλτη των "Μνημονίων". 
Όσο για την "παραχάραξη της αλήθειας", ο κ. Ρήγας μάλλον δεν θέλει να συνειδητοποιήσει το νόημα της λαϊκής ετυμηγορίας για το ΠΑΣΟΚ, όπως αυτή έχει πια επανειλημμένως εκφρασθεί, αποδίδοντας έτσι με αδιάσειστο δημοκρατικό τεκμήριο τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα. 
Γι’ αυτό και κάθε άλλη απάντηση περιττεύει"

Την κόντρα αυτή παρακολουθεί διακριτικά το Μαξίμου αφού το ΠΑΣΟΚ αποτελεί αυτή τη στιγμή τον μοναδικό κυβερνητικό εταίρο και είναι φυσικό να μην θέλουν να διαταραχθεί η ισορροπία.

parapolitika

Για τον Γεωργίου

Έντονα αντέδρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά τις προκλητικές δηλώσεις του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤΑνδρέα Γεωργίου κατά της Δικαιοσύνης και εισηγήθηκε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να τον αποδοκιμάσουν.
Η πρότασή του έγινε ομόφωνα δεκτή από την επιτροπή που ετοιμάζεται να βγάλει «δελτίο τύπου» που θα εκφράζει τον προβληματισμό της ως προς το πως ο Ανδρέας Γεωργίου παραμένει επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ , ενώ έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009, αλλά και θα αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του, που στρέφονται , αμέσως ή εμμέσως εναντίον της Δικαιοσύνης, ιδίως μάλιστα όταν αυτή κρίνει την υπόθεσή του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης η ανάδειξη της αλήθειας.
Είναι θέμα επιβίωσης εθνικής και προσωπικής, αν θέλετε, να φτάσει η αλήθεια παντού
Να ενημερωθεί ο κάθε Έλληνας, όπου και αν βρίσκεται
Να αφυπνιστεί ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας
Να μιλήσει ο καθένας μας και ας μας χαρακτηρίσουν γραφικούς, συνομωσιολόγους, ας μας κατηγοριοποιήσουν.
Η αλήθεια είναι ΜΙΑ και όσο την κατηγοριοποιούν την αποδυναμώνουν.
Να ενωθούμε για την αλήθεια!
Ο Κ. Καραμανλής έπραξε, μίλησε, πάλεψε και ηττήθηκε, γιατί ΕΜΕΙΣ , ο ελληνικός λαός, αρνηθήκαμε να τον ακολουθήσουμε.
Γιατί ΕΜΕΙΣ δεν τον εμπιστευτήκαμε.
Ένας ηγέτης πρέπει να έχει μαζί του το λαό του στα εύκολα και στα δύσκολα και εμείς πρώτα πρέπει να καταλάβουμε ποιο είναι πραγματικά το συμφέρον μας, ποιο είναι το συμφέρον της Πατρίδας.
Πώς μπορεί να αλλάξει πραγματικά κάτι, αν δεν το καταλάβουμε;
Σημαία μας και δύναμή μας ο αγώνας πέρα και πάνω από κάθε ατομικό συμφέρον!
Όπως ακριβώς έπραξε ο ΕΛΛΗΝΑΣ, Κ. Καραμανλής.