Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τραγικός επίλογος - Τα συντρίμμια του μοιραίου boeing στον Ινδικό Ωκεανό [εικόνα & βίντεο]

Τραγικός επίλογος -Τα συντρίμμια του μοιραίου boeing στον Ινδικό Ωκεανό [εικόνα & βίντεο]

Ύστερα από 18 μέρες αγωνίες, κατά τη διάρκεια των οποίων η ελπίδα δεν έλεγε να σβήσει, σήμερα μπαίνει ο τραγικός επίλογος στο θρίλερ με το χαμένο boeing της Malaysia Airlines. 

Λίγη ώρα αφότου αυστραλιανά αεροσκάφη εντόπισαν αντικείμενα στο νότιο Ινδικό, η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το αεροπλάνο έπεσε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες. 
Ακολούθησε δήλωση του πρωθυπουργού της Μαλαισίας που επιβεβαίωνε ότι το αεροπλάνο της Malaysia έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, στη...
συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ανέφερε ότι μετά από ανάλυση δεδομένων από δορυφόρους η πορεία που ακολούθησε το μοιραίο boeing ήταν προς το νότιο Ινδικό Ωκεανό και ότι το τελευταίο σημείο όπου εντοπίστηκε ήταν 1550 μίλια, περίπου, νοτιοδυτικά του Περθ. 
Νωρίτερα τη Δευτέρα, πάντως, αεροσκάφη της Αυστραλίας εντόπισαν για πρώτη φορά αντικείμενα στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, τα οποία θα ανασυρθούν τις επόμενες ώρες για να διαπιστωθεί αν ανήκουν στο Boeing. 
Η ανάσυρση του κυλινδρικού πράσινου-γκρι αντικειμένου και του πορτοκαλί τετράγωνου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως αύριο. 
Πλάνα από τα αντικείμενα που βρέθηκαν, μετέδωσε η Telegraph.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: