Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σαββόπουλος για Μπουλά: "Ο Σάκης είχε πληρώσει το γεύμα για την κηδεία του" (Vid)

Στον αγαπημένο τους Σάκη Μπουλά αφιέρωσαν την παράσταση του Σαββάτου στην "Ακτή Πειραιώς" οι φίλοι του. 

Δείτε το βίντεο (Vid)

Αφιερωμένη στον Σάκη Μπουλά ήταν η Σαββατιάτικη παράσταση στην "Ακτη Πειραιώς" με τους καλλιτέχνες-φίλους του να εξιστορούν ιστορίες και να του αφιερώνουν τραγούδια.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος άνοιξε την αφιέρωμα στην μνήμη μιλώντας για αυτόν και για την τελευταία κίνηση αξιοπρέπειας του. 
"Μετά την κηδεία πήγαμε σε ένα παρακείμενο μαγαζί γνωστό για την ψαρόσουπα, για την κλασσική μακαριά και τι μαθαίνω; Ο μακαρίτης είχε πάει πριν από μέρες στον... μαγαζάτορα, "μετά την κηδεία μου λέει θα έρθουν εδώ 40-50 φίλοι, τι μενού θα βγάλεις και πόσο κάνει;". Παρά τις αντιρρήσεις του μαγαζάτορα, τελικά πλήρωσε την μακαριά. Μείναμε άφωνοι!"

Ο ίδιος ο Σάκης Μπουλάς είχε ζητήσει από τους φίλους του να βγουν στην σκηνή και να κάνουν κανονικά το πρόγραμμα και την ημέρα του θανάτου του. "Χθες δεν παίξαμε μη υπακούοντας την οδηγία του Σάκη ο οποίος μας το χε ξεκαθαρίσει, θέλω όταν πεθάνω το ίδιο βράδυ να παίξετε. Λοιπόν, τον παρακούσαμε!" είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον στενό φίλο και συνεργάτη
: "Κάναμε περιοδεία και όπως ταξιδεύαμε με ένα πούλμαν, σε κάποια στιγμή μου λέει Γιάννη θες παγωτό, του λέω ότι Σάκη δεν θέλω και συνέχισα να κοιμάμαι. Πέρασε μισή ώρα, είχαμε ξυπνήσει και έρχεται ο Σάκης με μια σακούλα με καμιά 25αριά παγωτά. Του λέω Σάκη δεν μου δίνεις ένα; Σε ρώτησα ρε Γιάννη!"

"Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχεις την αίσθηση ότι σου λείπουν. Τους έχεις μονίμως δίπλα σου, αισθάνεσαι καλά. Ο Σάκης μέχρι την τελευταία μέρα που πήγαμε στο νοσοκομείο γελάγαμε. Παρόλο το χάλι της υγείας του, μου λεγε διάφορα τρελά και γελάγαμε!" είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Στην παράσταση μνήμης για τον Σάκη Μπουλά, πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συμμετείχε και ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός δήλωσε: "Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, είμαστε συγκλονισμένοι. Είναι μεγάλη απώλεια, σαν να μας έχουν κόψει το ένα χέρι. Το χαμόγελό του δεν θα ξεχαστεί ποτέ".

Το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο ενώ το κοινό χειροκρότησε θερμά στο τέλος της παράστασης σε έντονο κλίμα συγκίνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: