Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Nayra, η όμορφη δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη που γράφει στίχους και μουσική [εικόνες+βίντεο]

Nayra, η όμορφη δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη που γράφει στίχους και μουσική [εικόνες+βίντεο]

Την ημέρα ζει την τρέλα των δικηγορικών γραφείων αλλά όταν οι υποθέσεις κλείνουν, η θέση της είναι πάνω από το πιάνο και μπροστά στα μικρόφωνα. 

Ο λόγος για την Θεσσαλονικιά Nayra, η οποία γράφει στίχους για διάσημους Ελληνες καλλιτέχνες.
Ανάμεσα σ' εκείνους που έχουν τραγουδήσει τους στίχους της είναι ο Craig Walker κι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Νίκος Περάκης την έχει φιλοξενήσει στα soundtracks δύο ταινιών του και τώρα πήρε την απόφαση να αφοσιωθεί στο δικό της δίσκο...

Το Νοέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο single με τον τίτλο «While the years are passing by» και ολοκληρωμένο album θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο του 2014.
«Είναι πολύ διαφορετική η διαδικασία του να γράφεις στίχους για να τους ερμηνεύσουν άλλοι καλλιτέχνες. Όλα τα στάδια της δημιουργίας, από τη συνεργασία με τους λοιπούς συντελεστές, την επιλογή των τελικών στίχων που θα εκφράζουν τον καλλιτέχνη ή το συγκεκριμένο είδος μουσικής και τη σύνδεσή τους με τη μουσική, μέχρι και το τελικό στάδιο που είναι η «εξωτερίκευση» του τραγουδιού μέσω του ραδιοφώνου ή των λοιπών μέσων, είναι γεμάτα από προκλήσεις. Όταν ακούω κάποιο τραγούδι μου στο ραδιόφωνο, χαμογελάω» δηλώνει. 

Πηγή e-go




Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: