Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Μετά την κυβέρνηση διαλύει και τη ΔΗΜΑΡ ο Κουβέλης

Έρχονται αποχωρήσεις-βόμβα από βουλευτές 

που διαφοροποιούνται και δηλώνουν τη στήριξή τους προς την κυβέρνηση

Την ώρα της μεγάλης, αλλά και αψυχολόγητης κολωτούμπας του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος αποφάσισε να τραβήξει μέχρι τέλους το κομματικό του αλισβερίσι με την εξουσία, πολλά ήταν τα στελέχη και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που σήκωναν αντάρτικο.

Διαφωνία, δυσφορία και έντονες αντιδράσεις ...προκάλεσε η στάση του Φώτη Κουβέλη που για πολλούς ήταν αποτέλεσμα πιέσεων συγκεκριμένης ομάδας στελεχών και βουλευτών της ΔΗΜΑΡ. Κάποιοι μάλιστα έχουν την εικόνα ότι ο Φώτης Κουβέλης «παγιδεύτηκε» από στελέχη του που είχαν εξαρτήσεις από τον συνδικαλιστικό χώρο.

Από νωρίς χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές της ΔΗΜΑ έχουν εκφράσει διαφορετική άποψη διαφωνώντας με την απόφαση του Κουβέλη να διαλύσει την συγκυβέρνηση.

Οικονόμου, Βουδούρης, Μπίστης και Ψαριανός σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται κοντά στην έξοδο, διαφοροποιώντας την στάση τους από αυτή του αρχηγού τους. Τόσο με δηλώσεις τους, όσο και μέσα από τις διαρροές που γίνονται από χθες το βράδυ η εικόνα που επικρατεί για την ΔΗΜΑΡ είναι ότι το εσωτερικό της βράζει και ο Κουβέλης ίσως με την χθεσινή του κίνηση να μην προκάλεσε μόνο την διάλυση της κυβέρνησης, αλλά και του κόμματός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: