Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ζητείται «Μέση Λύση» για να υπάρξει Κυβέρνηση!

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςH κρισιμότερη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση

 αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 το απόγευμα(από 6 μμ που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. 
Κατά τη διάρκεια της θα ξεκαθαρίσει, εν πολλοίς, το αν η χώρα θα συνεχίσει να έχει κυβέρνηση ή θα οδεύσει ολοταχώς προς πρόωρες εκλογές. 
Οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, «κατεβαίνουν» στον στίβο της πολιτικής διαμάχης με καλές προθέσεις...
Τουλάχιστον, έτσι δηλώνουν. Ζητούμενο ωστόσο αποτελεί το αν θα τα καταφέρουν να βρουν ένα μόντους βιβέντι μεταξύ τους, αναφορικά με το θέμα της ΕΡΤ και όχι μόνο, προκειμένου να μην χρειασθεί η χώρα να πάει στις κάλπες. 
Πηγές που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό αναφέρουν ότι θα έχει στον χαρτοφύλακα του με βελτιωμένη εκδοχή της πρότασης που είχε κατατεθεί την Παρασκευή από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά απορρίφθηκε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Ο λόγος; Τα δύο τελευταία κόμματα επιθυμούν την άμεση επαναλειτουργία όλης της κρατικής τηλεόρασης, με τη μορφή που είχε πριν από το κλείσιμο. 
Η ΝΔ, ωστόσο, είναι της άποψης ότι σε α’ φάση θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα μέρος της ΕΡΤ και σε β’ φάση όλος ο οργανισμός, με λιγότερους υπαλλήλους. Ζητούμενο πλέον αποτελεί αν υπάρχει «μέση λύση».
- See more at: http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/509317/Default.aspx#sthash.TGxhHrh1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: