Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πάνω από 1000 εντολές διακοπές ρεύματος ημερησίως!


Πάνω από 1000 εντολές διακοπές ρεύματος ημερησίως!

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά...

Για 1.000 διακοπές ρεύματος ημερησίως, oι οποίες έχουν φέρει σε πλήρη αδιέξοδο πολλές επιχειρήσεις με παύση εργασιών, αλλά και για παράτυπες διαδικασίες εκτέλεσης των εντολών διακοπής από εργολαβικά συνεργεία, κάνει λόγο σε επιστολή του προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.
«Όλοι γνωρίζουμε, ότι οι εντολές διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έχουν πλέον υπερβεί τις 1.000 ημερησίως, δημιουργώντας τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης για ...
τον ελληνικό λαό, αλλά και πλήρη παύση των εργασιών επιχειρήσεων, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ρευστότητας» τονίζεται στην επιστολή, ενώ υπογραμμίζεται, ότι μετά από πληροφορίες εμπόρων «διαπιστώνονται παρατυπίες στις διαδικασίες εκτέλεσης εντολών διακοπής ρεύματος σε πολλές περιπτώσεις από ιδιωτικά συνεργεία που για να αποφύγουν μεγάλες εντάσεις, υποδεικνύουν στους καταναλωτές τρόπους παράνομης επανασύνδεσης».
Ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει, ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό επιβίωσης και απευθύνει έκκληση προς τη διοίκηση της ΔΕΗ για την εξεύρεση πρόσφορων τρόπων και μέσων επίλυσης του προβλήματος, πέραν τη διακοπής παροχής ρεύματος.

Επίκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: