Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Νέο "Μήνυμα" Καραμανλή...

Μέσω  του Προκόπη Παυλόπουλου

Ο κ. Καραμανλής, στηρίζει την υπεύθυνη στάση Σαμαρά απόλυτα.. και θα θυμάται πάντοτε ποια ήταν η ανεύθυνη στάση του κ. Παπανδρέου όταν ζήτησε συναίνεση σε πολύ λιγότερα πράγματα


Ο Προκόπης Παυλόπουλος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρωην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή ...
μίλησε σημερα στο ραδιόφωνο ΝΕΤ, στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:
ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
«Η κυβέρνηση περιδεής αυτή τη στιγμή μπροστά στην αποτυχία της δίνει μια μάχη χαρακωμάτων. Σπέρνει τον τρόμο στην κοινωνία δημιουργώντας μια εικόνα αποκάλυψης, προκειμένου να καταστείλει την απολύτως δικαιολογημένη καθολική αντίθεση του κοινωνικού συνόλου στη συνταγή αποτυχίας του μνημονίου.»

«Έρχεται η κ. Δαμανάκη, λέει αυτό που λέει, συμπεριφέρεται, όπως το έχουν πει σα λαγός της κυβέρνησης σε αυτή την προσπάθεια κατατρομοκράτησης του κόσμου.»
«Τι θα βάλεις δηλαδή στο θέμα του δημοψηφίσματος. Θέλετε να μείνουμε μέσα ή έξω από το ευρώ; Ή θα βάλουμε σε ψηφοφορία το ψηφισμένο πια νομοσχέδιο. Η ενδιάμεση αυτή κατάσταση την οποία δημιουργεί η κυβέρνηση μέχρι το 2015 κατεξοχήν περιέχει μέτρα, τα οποία είναι πρωτίστως δημοσιονομικά. Επομένως και συνταγματικώς δεν θα μπορούσε να γίνει.»

ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
«Ο κ. Καραμανλής στηρίζει απόλυτα τη γραμμή, την οποία έχει χαράξει ο κ. Σαμαράς. Και σε ότι αφορά το θέμα της συναίνεσης, είναι στην ίδια γραμμή προς την οποία κινείται ο κ. Σαμαράς.
Με απλές λέξεις, τι περισσότερο να κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση από το να πει αυτά που ο κ. Σαμαράς στο Ζάππειο2 δείχνοντας την διέξοδο και την έξοδο από την κρίση.
Ο κ. Καραμανλής, αυτή την υπεύθυνη στάση του κ. Σαμαρά τη στηρίζει απόλυτα και θυμάται και θα θυμάται πάντοτε ποια ήταν η ανεύθυνη στάση του κ. Παπανδρέου όταν ζήτησε συναίνεση σε πολύ λιγότερα πράγματα.»
parapolitika

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ'' ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙ Ο ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Οι προδοτες της ΝΔ αφου συναινουν στη βασικη απαιτηση της τροικας που ειναι οι αποκρατικοποιησεις.
Ετσι αν η χωρα οδηγηθει σε οποιασδηποτε μορφης πτωχευση θα ειναι ερμαιο των ιδιωτικων μονοπωλιων που θα εχουν εν τω μεταξυ στησει οι οι δανειστες μας!
Την κρισιμη ωρα θα εχουμε ενα κρατος που δεν θα εχει ουτε νερο ουτε ενεργεια ουτε εσοδα για να υπαρξει αυτονομα και να σχεδιασει το μελλον του.
Οι γελοιοι( Πασοκ και ΝΔ) πηραν κρατος και παραδιδουν προτεκτορατο.
Αυτος ειναι ο προδοτικος τους ρολος