Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Άνω κάτω έχουν κάνει το ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη

Κριτική Μπουτάρη σε Γιώργο!

Άνω κάτω έχουν κάνει το ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη». 

Ο υποστηριζόμενος από το κυβερνών κόμμα και την Δημοκρατική Αριστερά υποψήφιος για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι στον πρώτο γύρο θα ψηφίσει για την Περιφέρεια, την πρώην βουλευτή του ΣΥΝ και τώρα υποψήφια της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ασημίνα Ξηροτύρη
Διευκρίνισε ωστόσο προκαλώντας περισσότερο εκνευρισμό στα στελέχη και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι, στο δεύτερο γύρο θα ψηφίσει τον κύριο Μπόλαρη!
Και σαν να μην έφθανε αυτό το σοκ ήρθε και η ψυχρολουσία, όταν χωρίς κανένα ενδοιασμό είπε επί λέξει πως θεωρεί «μη σώφρονα» τη θέση του Πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μπουτάρης προκαλεί ...
αναστάτωση με τις δηλώσεις του. Μόνο που αυτή τη φορά, όπως έλεγε κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, «εκθέτει το κόμμα και προσωπικά τον Παπανδρέου». Υπάρχουν όμως και εκείνοι που υπομειδιούν επισημαίνοντας με νόημα ότι, «αυτά ήταν αναμενόμενα ότι θα συνέβαιναν. Μόνο ο Παπανδρέου δεν το περίμενε…». 
Και μέσα σ’ όλα αναχώρησε και ο Στράτος Φαναράς, αφού όπως λένε «ό,τι ήταν να κάνει το έκανε», κάτι που υποδηλώνει ότι ο κομματικός μηχανισμός πέταξε λευκή πετσέτα. Για την ιστορία σας ενημερώνουμε ότι ο γνωστός επικοινωνιολόγος- δημοσκόπος έσπευσε στο Ναύπλιο προς βοήθεια του Πέτρου Τατούλη.
OFF THE RECORD

Δεν υπάρχουν σχόλια: