Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Οι Γερμανοί του RTL συζητάνε με Μπόμπολα και Βαρδή για την εξαγορά του Mega!

Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης δείχνουν αποφασισμένοι να πουλήσουν τις συμμετοχές τους στο Mega και μάλιστα σε μια συγκυρία που το κανάλι είναι στα πάνω του.
Κι αυτό γιατί, ως καλοί καπεταναίοι γνωρίζουν, πως όταν πλακώσει η καταιγίδα της χρεοκοπίας στη Ψωροκώσταινα, το κανάλι τους δεν θ αξίζει παρά όσο ένα πακέτο Καρέλια Αγρινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του  ...
“Κουρδιστού Πορτοκαλιού”, ενδιαφέρον εκτός από Ρώσο μεγιστάνα, δείχνουν και οι Γερμανοί του RTL, oι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα!
Θεωρούν μάλιστα τον ALPHA, σαν ένα κανάλι εκπαίδευσης των στελεχών τους γι αυτό και δεν πολυνοιάζονται για την ποιότητα του προγράμματός του που ανταγωνίζεται εκείνη του Σχιστού.
Οι Γερμανοί έχουν έλθει σε απαφή με Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα και έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού σε Ανάβρυτα και Χαλάνδρι!
Σημειώστε οτι η Ντόρα ανακοινώνει στις 21 Νοεμβρίου την ίδρυση του φιλογερμανικού κόμματός της.
kourdistoportocali

Σχόλιο του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: Λέτε το Δείπνο Βαρδή - Μπόμπολα στο σπίτι του Σαμαρά στην Κηφισιά το βράδυ της προηγούμενης Πέμτης, να έχει σχέση με την πώληση του Mega
 "Ομολογουμένως πρόκειται για νέα ήθη στον δημόσιο βίο. 
Δύο επιχειρηματίες που τυγχάνει να έχουν και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πηγαίνουν στο σπίτι του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Του ανθρώπου που συνεχώς καταγγέλλει τα συμφέροντα και το σύστημα. 
Επειδή, όμως, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, ο Σαμαράς οφείλει να είναι πιο προσεκτικός.
ΑΞΙΖΕΙ: Το γεγονός ότι οι δύο επιχειρηματίες βρέθηκαν στο σπίτι του Σαμαρά εν μέσω προεκλογικής περιόδου έχει ιδιαίτερη αξία.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Η σχετική πληροφορία δημοσιεύθηκε στο «Θέμα» και συγκεκριμένα στην προσωπική στήλη του Θέμου Αναστασιάδη" έγραψαν τα parapolitika.gr
Τώρα το ποιός έχει δίκιο θα φανεί..!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: