Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Διάψευση για το δάγκωμα του σκύλου

Άρον - άρον προσπάθησαν να κρύψουν από το ΠΑΣΟΚ τη νέα περιπέτεια του Παπανδρέου για τον οποίο μέχρι το μεσημέρι λεγόταν ότι τον δάγκωσε σκύλος στο νησί που βρίσκεται και δεν πρόκειται να μεταβεί αύριο στη Βηθλεέμ στο συνέδριο των Παλαιστινίων.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Μαρία Καρακλιούμη δήλωσε το μεσημέρι στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ματαίωσης του ταξιδιού του Παπανδρέου λόγω του δαγκώματος :

« Εξ΄ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, ετοιμάζεται να μεταβεί στη Βηθλεέμ . Αν έχω κάτι άλλο θα σας ενημερώσω».

Δεν διέψευσε δηλαδή ότι ο αρχηγός της είχε πάθει τέτοιο ατύχημα. Κι όμως πέντε ώρες μετά, η Καρακλιούμη εκδίδει συμπληρωματική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σε συνέχεια απάντησής μου που μου ετέθη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αλλά και με αφορμή συναφείς αναρτήσεις σε blogs σχετικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, διαψεύδουμε κατηγορηματικά την υποτιθέμενη πληροφορία που έχει αναρτηθεί σαν είδηση. Παράλληλα θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου για τη συχνότητα με την οποία δημοσιεύονται την τελευταία περίοδο ανάλογες ανυπόστατες πληροφορίες , χωρίς να διερευνηθούν»!

Η απάντησή της γεννά πλήθος ερωτημάτων καθώς μέχρι το μεσημέρι η Καρακλιούμη φαίνεται ότι γνώριζε για το περιστατικό αλλά δεν είχε πάρει «γραμμή» για το τι θα απαντούσε.

Κατά δεύτερο μιλά για «ανυπόστατα δημοσιεύματα» αλλά δεν λέει ποια είναι αυτά.

Μήπως ότι ο Παπανδρέου χάθηκε με το κανό στο Σχοινιά;

Μήπως ότι τον τσίμπησαν τα κουνούπια στην Πάτμο;

Μήπως, τέλος, ότι ξανάφυγε για διακοπές την περασμένη εβδομάδα με το κίτρινο κανό φορτωμένο στη σχάρα του αυτοκινήτου του;

Πολύ απλά, μιλά γενικά και αόριστα γιατί υπάρχουν μάρτυρες και επίσημες αρχές που έχουν καταγράψει τα όσα συμβαίνουν στον Παπανδρέου αυτό το καλοκαίρι...

Κι από την άλλη, με το να διαψεύδει τη ... δαγκανιά του σκύλου με καθυστέρηση τόσων ωρών, μπορεί να σημαίνει ότι περίμεναν τη διάγνωση των γιατρών ώστε να δουν αν μπορεί να ταξιδέψει αύριο στη Βηθλεέμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: