Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τι έκανε και τι κάνει στο Παρίσι ο κ. Παπανδρέου;

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει, σήμερα κιόλας, να ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις επαφές του πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα.

Υπό άκρα μυστικότητα βρίσκεται από προχθές το βράδυ στο Παρίσι ο κ. Παπανδρέου και κανείς δεν αναρωτιέται στην Αθήνα γιατί πήγε δύο μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον γάλλο ομόλογο του Φρανσουά Φιγιόν.
Σύμφωνα με πολύ ακριβείς πληροφορίες ο ...Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, συναντήθηκε με κορυφαίους τραπεζίτες της Societe General ,της BNP και του Ομίλου Lazard!
Η Lazard εκπροσωπήθηκε με τον κ. Πιγκάς, του κορυφαίου παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού ομίλου, ο οποίος αναλαμβάνει αναδιαρθρώσεις χρεών χρεοκοπημένων κρατών.
Οφείλουν οι δημοσιογράφοι στο press room να θέσουν ευθέως ερώτημα στον Πεταλωτή.
Είναι έγκλημα αυτό που γίνεται στη Γαλλία αυτές τις ώρες και κανένας, για τους δικούς του λόγους, δεν τοποθετείται απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα από την εξέλιξη του οποίου εξαρτάται η τύχη της χώρας.

Οι πληροφορίες μας προέρχονται από τη Γαλλική πρωτεύουσα  και διασταυρώνονται με το parapolitika.gr, το οποίο πρώτο αποκάλυψε το «μεγάλο φιάσκο»!
Συμφωνούμε απόλυτα στην άμεση και πλήρη ενημέρωση από τον κ. Πεταλωτή στο press room!

Δεν υπάρχουν σχόλια: