Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο «σύμβουλος» και οι… «Ντιντήδες»!

ΕΝΩ το πρόβλημα των διαλυτικών τάσεων και της εσωκομματικής εξέγερσης στελεχών συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ, οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί και τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ επιχειρούν πάλι να το μεταφέρουν στη Ν.Δ.!
ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ, λοιπόν, από μια ασήμαντη δήλωση ενός απλού συνομιλητή του προέδρου Αντ. Σαμαρά περί... «Ντιντήδων» και χαλάνε τον κόσμο. «Πρόβλημα μέγα για τη Ν.Δ.»!..
ΤΙ ανέφερε σε άρθρο του ο υποτιθέμενος «σύμβουλος» εν όψει των φημολογούμενων αλλαγών στη Ρηγίλλης;
Οτι «οι καιροί απαιτούν ιδεολογικούς μαχητές και όχι... "Ντιντήδες"! 
Απαιτούν σημαιοφόρους και όχι κομψευόμενους διαδρομιστές»! κ.λπ.
ΑΦΟΡΜΗ, λοιπόν, αυτή η περικοπή περί «Ντιντήδων» στη Ν.Δ. και χαλάει ο κόσμος. «Ποιοι είναι οι Ντιντήδες της Ρηγίλλης;». «Ποιος είναι ο "σύμβουλος" που ανακάλυψε Ντιντήδες στη Ν.Δ.;». «Πώς αντιδρούν τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;». «Τι λέει ο Αντώνης Σαμαράς επ' αυτών;» κ.λπ. κ.λπ.
ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι από τους αναγνώστες μας πιθανόν να μη γνωρίζουν τι είναι οι «Ντιντήδες», τους πληροφορούμε ότι έτσι αποκαλούν τους... μη φανατικούς άνδρες. 
Δηλαδή τους... «πισωγλέντηδες», για να το πούμε πιο... χυδαία!
Η απορία όμως και η δική μας είναι: Υπάρχουν, πράγματι, ...«πισωγλέντηδες» και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση; Και αν ναι, ποιοι είναι αυτοί; Τους ξέρει ο κ. Σαμαράς;
ΑΝΤΙ, λοιπόν, τα ΜΜΕ να ασχολούνται με την ασήμαντη και γραφική ειδησούλα και να την ανάγουν σε πολιτικό πρόβλημα, ας ασχοληθούν με τα τεράστια προβλήματα του κοσμάκη...
Και ας δουν καλύτερα τις εσωκομματικές εκρήξεις στο ΠΑΣΟΚ και τις κόντρες μεταξύ υπουργών...
ΥΓ.: Πάλι καλά που ο «σύμβουλος» δεν ισχυρίσθηκε ότι μέλη της Ν.Δ. είναι και οι... Ελτον Τζον και Ντ. Φέρνις!..
Πηγή: 
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (του Δημήτρη Ρίζου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: