Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Το βαθύ λαρύγγι της Siemens

Με τίτλο «Ιδού το βαθύ λαρύγγι της Siemens» η εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύει το όνομα και το πρόσωπο της δημοσιογράφου που έδινε αναφορά στον Χριστοφοράκο για τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτή είναι η δημοσιογράφος Μαρία Μαρκοπούλου.
Το βιογραφικό σημείωμα της αναφέρει πως άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος το 1977 και έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες Έθνος, Απογευματινή, Κέρδος, Αγορά, Επενδυτή και Ναυτεμπορική. 
Επίσης όπως... αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Μαρία Μαρκοπούλου πιθανότατα υπήρξε στο παρελθόν συνεργάτης του Θεοφάνη Τόμπρα, πρώην διοικητή του ΟΤΕ, γνωστού από το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κ. Μαρκοπούλου συμφώνησε να παράσχει υπηρεσίες προετοιμασίας και σύνταξης ενημερωτικού εντύπου, το οποίο εκδίδεται για λογαριασμό της Siemens. Πάντως δεν έδρασε μόνη της.

Το δίκτυο που χρησιμοποίησε ήταν πολυάνθρωπο και η ποικιλία των πληροφοριών αξιοσημείωτη. Όπως αναφέρει η «Δημοκρατία» δεν έχουν το ίδιο στυλ γραφής και ύφος τα έγγραφα ενώ υπάρχουν και κάποια στα αγγλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: