Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Έψαχνε τον Γιώργο το Λιμενικό για τέσσερις ώρες!

Το περιστατικό που θα σας περιγράψουμε είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη πριν από δύο Σαββατοκύριακα στην περιοχή του Σχοινιά όπου ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πάει για κανό στο κωπηλατοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπήκε στη θάλασσα το πρωί και ενώ τον παρακολουθούσε διακριτικά η συνοδεία του από τη στεριά , κάποια στιγμή τον έχασε.

Οι αστυνομικοί του περίμεναν για ένα μισάωρο περίπου μήπως φανεί αλλά μάταια. Ανησύχησαν και κάλεσαν το Λιμενικό επικοινωνώντας με το Λιμεναρχείο Ραφήνας. Αμέσως απέπλευσαν δύο σκάφη του Λιμενικού και άρχισαν τις έρευνες.
Τελικά μετά από τέσσερις ώρες και ενώ είχε μεσημεριάσει, τον βρήκαν σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το Σχοινιά, να περιμένει αποκαμωμένος τη βοήθεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν αμέσως οι επιτελείς των υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης και φυσικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός, καθώς δεν συμβαίνει καθημερινά να ... χάνεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Όπως πληροφορείται το parapolitika.gr συμφωνήθηκε σε επίπεδο ... κορυφής να μην διαρρεύσει η είδηση αφού πριν από ένα χρόνο ο Γιώργος είχε πέσει από το ποδήλατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: