Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ήθελαν να τον λιντσάρουν!

Όποιος δει όλο το επίμαχο βίντεο που αφορά την πορεία του οχήματος της ΕΛΑΣ, δε χρειάζεται να διαθέτει πολύ μυαλό για να καταλάβει πως ουσιαστικά επρόκειτο για απόπειρα ακινητοποίησης του συγκεκριμένου οχήματος. Η τοποθέτηση των κάδων στην Ακαδημίας ουδεμία σχέση είχε με την πορεία.
Τι θα συνέβαινε αν οι «διαδηλωτές» πετύχαιναν τον σκοπό τους;
Προφανώς θα κερνούσαν σοκολατάκια στον οδηγό, πιθανόν και λικέρ, θα είχαν μια φιλική κουβέντα μαζί του, θα φρόντιζαν για την καθαριότητα του οχήματος και μετά από λίγο ο άνθρωπος, περιχαρής για την αβρότητα των «διαδηλωτών», θα συνέχιζε την πορεία του...

Άρα ο οδηγός, όπως θα δείξει και η ΕΔΕ της ΕΛΑΣ, παρεξήγησε τις προθέσεις των «παιδιών» και κακώς έκανε αυτούς τους επικίνδυνους ελιγμούς που, πέραν όλων των άλλων, παραβίασαν και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπως ορθά επισημαίνει το φιλελευθεράτο. 


Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και άλλη εκδοχή; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση οι προθέσεις των «διαδηλωτών» να μην ήταν τόσο πολύ φιλικές προς τον αστυνομικό που οδηγούσε το όχημα; 

Αν κρίνω από το πώς προσπαθούν με τις μολότοφ να κάψουν άνδρες της ΕΛΑΣ ή από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός μοτοσυκλετιστή της ΔΙ.ΑΣ πριν από δύο χρόνια στη Νέα Σμύρνη, υπάρχει όντως και αυτή η εκδοχή, αλλά είναι ακραία. Στο προχθεσινό περιστατικό στην Ακαδημίας ήταν έκδηλα τα φιλικά και αγαπησιάρικα αισθήματα των «παιδιών» προς τον οδηγό του οχήματος. 

Ας σοβαρευτούμε όμως. 

Επρόκειτο για μια καραμπινάτη απόπειρα ακινητοποίησης του οχήματος με τους κάδους που θα έφραζαν τον δρόμο. Το τι θα συνέβαινε στον οδηγό και στο όχημα δε χρειάζεται να έχουμε μεγάλη φαντασία για να το υποθέσουμε. Πλήρης καταστροφή του οχήματος και κακοποίηση - λιντσάρισμα του οδηγού. 

Προφανώς, όσοι καταγγέλλουν τους ελιγμούς του είτε δεν έχουν δει ολόκληρο το βίντεο, με τις προετοιμασίες της ενέδρας από μασκοφόρους είτε είναι τυφλωμένοι από αντικυβερνητικό μένος. Θα προτιμούσαν να λιντσαριστεί ο οδηγός - που θα ήταν μια παράπλευρη απώλεια της οργής του «λαού» - παρά να γίνει αυτό που όλοι είδαμε πως έγινε και καλώς έγινε. 

Ο άνθρωπος κατάλαβε τι θα συνέβαινε, λειτούργησαν άριστα τα αντανακλαστικά της αυτοπροστασίας και με έναν ταχύτατο ελιγμό γλίτωσε τα χειρότερα. Ο ανόητος που πέταξε τον κάδο στο κινούμενο όχημα υπέστη τις συνέπειες της άγνοιάς του ή του μίσους του. Όταν πετάς ένα ελαφρύτερο αντικείμενο, από πολύ κοντινή απόσταση, σε ένα αισθητά βαρύτερο που κινείται με ταχύτητα, αυτό που πέταξες επιστρέφει σε σένα. 

Από όλη αυτή την υπόθεση ας καταλήξουμε κάπου. Τι θέλαμε; Να γίνει αυτό που είδαμε ότι έγινε ή να είχαμε έναν ακόμα αστυνομικό σε νοσοκομείο και ένα κατεστραμμένο όχημα; Όσον αφορά την ΕΔΕ, ελπίζω να μη στέλνει λάθος μηνύματα στα νέα παιδιά που προσπαθούν να τηρήσουν την τάξη, με κίνδυνο να καούν ζωντανοί ή να ξυλοκοπηθούν. 

ΥΓ. Τι έγινε με τον καρατέκα - στέλεχος του ΚΚΕ που θρασύδειλα κλώτσησε αστυνομικό στην πλάτη, πριν από τρία χρόνια; Έχει ταυτοποιηθεί. Είναι γνωστά όλα τα στοιχεία του. Του ασκήθηκε δίωξη ή τιμάμε τους αγώνες του; 

Σάκης Μουμτζής


Σχόλιο: 

🔴 ΟΡΓΗ για τον οδηγό του γερανού που δεν κάθισε να τις φάει όπως οφείλει κάθε σάκος του μποξ που πληρώνεται για να εκτονώνονται πάνω του τα αναρχομπάχαλα.
✔️ Σίγουρα κανένας φασίστας του Μητσοτάκη είναι, για να μην κάτσει να τον λιντσάρουν.
✔️ Μόνο σε σκληρές χούντες οι Αστυνομικοί προσπαθούν να γλυτώσουν το λιντσάρισμα🤣.

Δεν υπάρχουν σχόλια: