Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Ο Κομμουνισμός ως ψυχική ασθένεια

Η '' ιδεολογία '' τους , έχει τέσσερις πυλώνες .
1. Άρνηση προσωπικότητας.
2. Αυτοάρνηση της σκέψης.
3. Μισελληνισμό.
4. Επιλεκτική βία.

Τέτοιες τοποθετήσεις προσφέρονται, μόνο ως ''διαγνώσεις'' σε άτομα ανεπαρκούς συγκρότησης του ψυχισμού τους.
Κάθε κομμουνιστής δεν συγκροτείται από στοιχεία κοσμοθεωρίας αλλά από στοιχεία ψυχοσύνθεσης.
Η ψυχοσύνθεση αυτή ''ντύνει'' την αδυναμία τους να κατανοήσουν... τα κοινωνικά φαινόμενα , με προσφιλή θεωρητικά '' ρούχα '' εμμονών . Ενώ δηλώνει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους τους ορίζει σαν '' υποκείμενο '' , '' μάζα '' , ανάγοντας τα πάντα στην οικονομία , αγνοώντας τα αρχέγονα και αιώνια χαρακτηριστικά τους .
Αφαιρεί από τους ανθρώπους , κάθε οντότητα , δηλαδή , κάθε πολιτιστική , πολιτισμική υπόστασή , καθότι τους '' συλλαμβάνει '' σαν δρώντα υποκείμενα α - πρόσωπα , ως '' φορείς'' κάποιας υποτιθέμενης οικονομικής κανονικότητας .
Τα αποκλίνοντα ψυχολογικά χαρακτηριστικά τους , εστιάζονται εκεί ακριβώς.
Ο εθνομηδενισμός - μισελληνισμός είναι το άλλο άκρο κάποιας γραμμής ψυχολογικής '' κανονικότητας '' όπου απαιτούνται ειδικοί
ψυχολόγοι για να κρίνουν το πότε κάποιος έχει ξεπεράσει τα '' όριά '' της .
Ο ‘’κάθε’’ κομμουνισμός δεν είναι πια ένα αντίπαλο πολιτικό πρόταγμα για το πώς ( πρέπει να ) είναι οργανωμένος ο κόσμος .
Ο ’’ κάθε’’ κομμουνισμός είναι αναπόσπαστο σημείο του καθεστώτος .
Έτσι απλά ο Τσέ με τον Ένγκελς μπορούν άνετα να θεωρηθούν ομοφοβικοί.
Ο Μάρξ με τον Μπακούνιν ρατσιστές ;
Θα ρωτήσει κάποιος .
Θα μας τρελάνεις ρε φίλε;
Όχι του απαντώ .
Απλά οι '' κλασσικοί '' του ‘’κάθε’’ κομμουνισμού , διαφωνούν μέσα από τα γραπτά τους , με τους αυτοκλήτους πολιτικούς επιγόνους τους .
Πως είναι δυνατόν να λες ότι αμφισβητείς - μάχεσαι τον καπιταλισμό , και την ίδια στιγμή να υιοθετείς την βασική ιδεολογική - πολιτική επιλογή του , με την οποία διαφωνούν - μέσα από τα γραπτά τους επαναλαμβάνω - οι '' θεωρητικοί '' που λες ότι πιστεύεις ; ;
Έτσι οι υποστηρικτές του ‘’κάθε’’ κομμουνισμού καταλήγουν να '' πάσχουν '' από ονειρώξεις , νευρώσεις καθώς και '' κρίσεις '' αυθυποβολής . Μερικοί νομίζουν ότι είναι οι '' συνεχιστές '' του Λένιν ή του Τρότσκι . Άλλοι πάσχουν από το σύνδρομο '' Πλουμπίδη '' , ( λέγετε και το σύνδρομο του μαζόχα ) .
Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις νέους ανθρώπους να έχουν υποβιβάσει σε τέτοιο σημείο την προσωπικότητα τους δεχόμενοι να μπαίνουν σε λογικές προβάτου ή φυτού .
Η '' πολιτική '' ως υποκατάστατο για ζωές και ανύπαρκτες προσωπικότητες . '' Χρήσιμοι ηλίθιοι '' .
Το έγκλημα όμως είναι άλλο .
Με τις πράξεις τους βοηθούν , προβάλλουν το μοντέλο που κάθε συνεπής κεφαλαιοκράτης επιδιώκει .
Την διάλυση των Εθνών , καταστρέφοντας κάθε συνεκτικό στοιχείο των ανθρώπων .
Την κοινή φυλετική καταγωγή και την κοινή μνήμη .
Αγνοούν ( ; ; ) ότι μόνο όταν υπάρχουν αυτά , και ΜΟΝΟ αυτά , τα ΣΥΝΕΚΤΙΚΑ χαρακτηριστικά οι κοινωνίες , δεν γίνονται όχλος που να σκέπτονται μόνο την '' πιστωτική κάρτα '' στην '' καλύτερη '' ή Συρία - Ιράκ ή Λίβανος πιο παλιά , στην '' χειρότερη '' .
Δείτε για παράδειγμα τις Η.Π.Α .
Τα πράγματα είναι απλά . Κάθε άνθρωπος με στοιχειώδη λογική και σκέψη το βλέπει .
Ο '' αντιρατσισμός '' είναι κέρδος για τους πλουτοκράτες . Πρόσχημα για προδότες , και '' ιδεολογία '' για πολιτικά ηλίθιους .
Πως το έλεγε ο Ένγκελς ; ;
'' Κάθε μεταναστευτική ομάδα επιστρέφει στον εαυτό της '' .
Τώρα φτάσαμε στο σημείο οι Εθνικιστές ( ! ) να είναι πιο '' κοντά '' στον Μαρξ από ότι οι ‘’κάθε’’ κομμουνιστές .
Προσπαθούν με την δύναμη της απελπισίας να πείσουν και όταν συναντούν την δικαιολογημένη αποστροφή των Ελλήνων η απόρριψη αυτή αντανακλάται σε αυτούς σαν ιδεολογική νεύρωση .
Η ιδεοληψία '' καταπίνει '' την σκέψη τους .
Και ένας τέτοιος δυστυχισμένος άνθρωπος παύει να σκέπτεται .
Γίνεται νευρωτικός .
Αρνούνται την '' Αθάνατη Ελληνική Φυλή '' .
Δεν θεωρούν τον εαυτό τους '' παιδιά του Ελληνικού Λάου '' .
Στην προσπάθεια τους να το '' επιβεβαιώσουν '' , απαρνιούνται με σιχασιά , την δική τους φυλετική ταυτότητα , δεχόμενοι όμως ΜΟΝΟ όλων των άλλων ! !
Απορρίπτουν τον '' ελληνικό φασισμό - σωβινισμό '' , δεχόμενοι όμως ΟΛΩΝ των άλλων .
Προβάλλουν την ιστορική μνήμη των Εβραίων για παράδειγμα , αλλά για τον '' συνωστισμό '' της Ρεπούση δεν έβγαλαν άχνα .
Και στην τελική αφού οι Εθνικιστές '' καπηλεύονται '' την πατρίδα , οι ‘’κάθε’’ κομμουνιστές ΓΙΑΤΙ δεν την υπερασπίζονται ; ;
Έτσι παίζουν θαυμάσια τον ρόλο του άλλοθι στην επιδίωξη των μεγαλοκαπιταλιστών , να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ δηλαδή ο '' απείθαρχος '' Ελληνικός λαός από ορδές αφροασιατών .
Και δη μουσουλμάνων .
Άμα τους ρωτήσεις αν οι υποστηριχτές των τζιχαντιστών που βρίσκονται στην Ελλάδα , είναι '' ταξικά τους αδέλφια '' , σε κοιτάνε σαν ροφός που είναι έτοιμος να τσιμπήσει το δόλωμα .
Αποθεώνουν την '' βία '' κατά των '' ναζιστών '' βρίζοντας άνανδρα δολοφονημένους , αλλά ΚΑΙ την βία , των Σταλινικών κατά των Τροτσκιστών , η των Τροτσκιστών κατά των Αναρχικών , διότι λέει εμείς είμαστε '' επαναστάτες '' , όχι οι '' άλλοι '' .
Τραγέλαφος ή μήπως κατάντια .;
Για να τελειώνουμε .
'' Το κράτος είναι μια παρασιτική απόφυση στο σώμα του Έθνους '' , '' το προλεταριάτο πρέπει να ανυψωθεί σε κυρίαρχη τάξη του έθνους '' ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!! Λοιπόν .
Διαφωνείτε αγκιτάτορες του Μαρξισμού , Λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού ;;
Τρομάρα σας ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: