Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Τα αντι - ΣΥΡΙΖΑ «καμπανάκια» που ηχούν στην Χαριλάου Τρικούπη - Αντιδράσεις

O μεγάλος κίνδυνος για τη Χαριλάου Τρικούπη είναι να δώσει την εντύπωση ότι συμπλέει και συμπορεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και ότι βρίσκεται πάνω στις ίδιες ράγες στο θέμα των παρακολουθήσεων. 
Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα προκληθούν εσωκομματικές αναταράξεις, εσωστρέφεια και «πολιτική ζημιά» στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει μεγάλο κύμα διαρροών μετριοπαθών και κεντρογενών ψηφοφόρων, οι οποίοι δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό τον Αλέξη... Τσίπρα.
Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί, ότι το «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο», που τόσο θέλει να σπάσει ο Αλέξης Τσίπρας και κάποιοι ανερμάτιστοι συνοδοιπόροι του, υπάρχει ισχυρό και στην κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ, που δεν λησμονά τον χύδην λαϊκισμό και τον τραμπουκισμό του ΣΥΡΙΖΑ της αντιμνημονιακής εποχής, όταν τα στελέχη και οι οπαδοί του κατήγγειλαν τους «πράσινους» υπουργούς ως προδότες και γερμανοτσολιάδες.

Για του λόγου το αληθές, η κίνηση του υπεύθυνου για τη σύνταξη του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ Νίκου Χριστοδουλάκη να συνυπογράφει κείμενο για την επισύνδεση του Νίκου Ανδρουλάκη μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως ο Αντώνης Λιάκος και μέλη του think tank του Αλ. Τσίπρα, όπως ο Δημήτρης Χριστόπουλος και ο Κωστής Παπαϊωάννου, προκάλεσε την αντίδραση πολλών μελών και ψηφοφόρων του κόμματος που εμφορούνται από έντονα αντιΣΥΡΙΖΑ συναισθήματα, η οποία εκφράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: