Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ελληνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν τους Ρώσους. Πολίτες θέλουν να νικήσει ο Πούτιν, αλλά να ζουν κάπως σαν τον Αμπράμοβιτς

Αν διαβάσει κανείς μεγάλα Ελληνικά ΜΜΕ θα πιστέψει ότι ζούμε σε κάποια από τις περιοχές με Ρώσικη επιρροή, κάτι σαν την Λευκορωσία.
Το περίεργο είναι ότι αυτά τα ΜΜΕ έχουν μεγάλη στήριξη από το Ελληνικό κατεστημένο και ειδικά τις τράπεζες οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό είναι υπό κρατικό έλεγχο.
Βέβαια και η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί συχνά να μας πείσει το πόσο φιλική είναι σε αριστερές ιδεολογίες, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που φλερτάρει με τον Biden τον οποίο θεωρεί μάλλον αριστερό...
Η Ρωσία έχει και τηλεοπτικά κανάλια που την υποστηρίζουν, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο στην δύση.
Οι ειδήσεις που διαβάζουμε πια δεν ξέρουμε αν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια, όχι ότι οι προσκείμενοι στην δύση είναι πιο αληθινοί, όλοι πια γράφουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους, τα οποία βέβαια κανείς δεν ξέρει, γιατί ποια είναι τα συμφέροντα που συνδέουν την Ελλάδα με την Ρωσία; η ορθοδοξία; μπρρρ αυτή τους συνδέει και με τους Ουκρανούς. 
Ο τουρισμός; σιγά μην κάνουν τουρισμό οι Ρώσοι, ποιο κράτος θα δεχθεί να πληρώνεται σε ρούβλια
Ότι και να κάνει η Ρωσία και να ισοπεδώσει την Ουκρανία και να εισβάλει στην Μολδαβία και αν θέλετε και στην Πολωνία, όταν τελειώσει αυτό δεν θα υπάρχει Πούτιν και θα κάνει χρόνια να σηκώσει κεφάλι.
Και πυρηνικά να ρίξει και να σκοτωθούν εκατομμύρια, την ξέρουμε τη μοίρα μας, όλες οι ταινίες blockbuster έχουν επαληθευθεί, ακόμα και τα ρομπότ, τα περιμένουμε, όχι εμείς ελπίζω, οι νεότεροι.
Κώστας Ζουγρής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: