Ξεκλήρισε την οικογένεια

Τραγική ειρωνεία πως πριν από 10 ημέρες ο 63χρονος έχασε την επίσης ανεμβολίαστη μητέρα του από κορωνοϊό ενώ, διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας βρίσκεται ο αδελφός του, γιατρός στο επάγγελμα που μοιραζόταν τις ίδιες απόψεις γύρω από το εμβόλιο και φαίνεται πως ήταν εκείνος που τον έπεισε να μην το κάνει.

«Δεν το πίστευε. Πίστευε ότι ο κορωνοϊός είναι μία ίωση, είχε πειστεί και από τον αδερφό του ότι είναι μία ίωση σαν όλες τις άλλες» συμπλήρωσε η σύζυγος του 63χρονου.

Άλλοι νομίζουν ότι αν εμβολιαστούν αρνούνται τη θρησκεία τους

«Ο αδελφός ήταν γιατρός. Ήταν αρνητής βέβαια αυτό ήταν το άσχημο. Δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο μόνο αυτό. Αλλά ούτε στον κόσμο έλεγαν να μην εμβολιαστούν, ούτε έλεγαν κάτι αρνητικό, ούτε μην πας να το κάνεις» υποστήριξε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παλαμά, Αριστείδης Αδάμ.

Άλλα δεν ήταν οι μοναδικοί ανεμβολίαστοι στο χωριό, κάτοικος στο LIVE NEWS αποκαλύπτει πως οι λόγοι είναι κυρίως θρησκευτικοί με ολέθριες συνήθως συνέπειες.

Στην επαρχία υπάρχουν κάποιοι που έχουν άγνοια των πραγματικών γεγονότων. Και νομίζουν ότι αν κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ότι αρνούνται τη θρησκεία τους.

«Ούτε κόλλησα, ούτε τίποτα. Το μόνο που έκανα και το συνιστώ είναι το εμβόλιο που με έσωσε» συμπλήρωσε η σύζυγος του 63χρονου, του οποίου η κηδεία τελέστηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Κοινότητας Παλαμά.