Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Η χαρά του κ. Τσίπρα για τα κρούσματα δεν κρύβεται - Το απολαμβάνει ή μου φαίνεται;

Πόσο φυσιολογικό θεωρείται να το διασκεδάζει κάποιος όταν μιλάει για νεκρούς; Το απολαμβάνει άραγε ή μου φαίνεται;
Είναι τυχαίο ότι χαίρεται όταν μιλάει για τους θανάτους, των οποίων δέχτηκε το ρίσκο;
Όχι, φυσικά.
Οποτεδήποτε υπάρχουν θάνατοι βολικοί, ή θάνατοι που δεν αφορούν το πολιτικό του ακροατήριο, τους διασκεδάζει...
Το επιχείρημα τεκμηριώνεται με τη χαρά που επιδεικνύει, καθώς εξιστορεί το μακάβριο τηλεφώνημα που έλαβε στα πρώτα του λεπτά στο Μαξίμου, όπου πληροφορήθηκε τον θάνατο των δυο πιλότων του μοιραίου F-16 στην Ισπανία.

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Εστίασης, νωρίτερα το μεσημέρι.
«Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται. Συνεχίζει το «όχι σε όλα» κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests.Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα», αναφέρει η ΝΔ και παραθέτει το σχετικό βίντεο από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης:


1 σχόλιο:

aik είπε...

Ενω κατι σκουληκια,Πρωτοψαληδες,Εισαγγελατοι,Παπαευαγγελουδες και αλλα φρουτα τρεφουν μεγαλη αγαπη και συμπονια για τον ανθρωπο.Για δες αν ερχομαι απ τη γωνια;