Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Διαψεύδει τους ευφάνταστους σεναριογράφους ο Καραμανλής

Σε αντίθεση με όσα λέγονται περί ειλημμένης απόφασης του Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές - γιατί, δήθεν, είναι... χολωμένος με τον Μητσοτάκη - η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Όπως αναφέρει η "Καθημερινή" στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού διαψεύδουν μετ’ επιτάσεως πως ο Κ. Καραμανλής έχει λάβει μια τέτοια απόφαση.
Οι πληροφορίες περί –δήθεν– αποχώρησης ερμηνεύονται από όσους τις υποστηρίζουν και ως έμμεση... αποδοκιμασία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από τους γνωστούς ευφάνταστους σεναριογράφους. Κάτι που βεβαίως δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση.
Ξεχνούν όσοι κάνουν τέτοιες ερμηνείες πως ο Καραμανλής ουδέποτε στα χρόνια που ακολούθησαν την πρωθυπουργία του έχει λειτουργήσει υπονομευτικά έναντι του εκάστοτε αρχηγού της παράταξης...

1 σχόλιο:

aik είπε...

Αυτο αληθευει.Το παιδοβουβαλο,και γειτονας,δεν ειναι κ@λοπαιδο.Ποσο μαλλον που προσπαθει να διατηρησει το δημιουργημα του θειου του.Το κακο ειναι οτι ειναι τοσο μετριοπαθης που το κομμα ξευτιλιζεται με αυτους τους απιθανους.Εκεινο που ξεχναει η Καθημερινη ειναι μηπως ο αχαριστος τον αποστρατευσει.